Categories: Stil de viaţă

Zodii care îți rămân alături toată viața. Numerolog: Rămân fidele până la moarte!

Deși fidelitatea ar trebui să fie standardul minim în relațiile unei persoane, în ultima vreme, loialitatea a devenit ceva din ce în ce mai greu de menținut. Multe persoane se simt înclinate să exploreze noi experiențe, inclusiv să fie parteneri infideli. Cu toate acestea, există încă unele semne zodiacale care pot menține cu ușurință loialitatea în relațiile lor.

Numereologul Mihai Voropchievici a arătat, la Adevăruri Ascunse, ce semne zodiacale sunt credincioase în dragoste și te vor însoți toată viața.

„Există zodii care se iubesc o viaţă întreagă. Atunci când îşi aleg un partener, nativii se asigură că vor rămâne în acea căsnicie întreaga lor viaţă.

Aceştia reuşesc să nu lase diferenţele să intervină în căsnicia lor”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

Cele mai fidele zodii

Taur

Taurii se numără printre cele patru zodii care vor rămâne fidele până la moarte. Taurii sunt parteneri de viaţă ideali. Ei vor face tot posibilul pentru a avea parte de o căsnicie fericită. Sunt extrem de dedicaţi într-o căsătorie, iubitori şi sinceri. Totuşi au şi anumite cerinţe pe care se aşteaptă ca partenerii de cuplu să le îndeplinească. Taurul oferă de toate, dar au nevoie de puţin din partea partenerului.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice şi impunătoare. Aceşti nativi iubesc cu pasiune şi se asigură să îşi aleagă partenerul pe viaţă, dar sunt extrem de greu de mulţumit motiv pentru care îşi aleg foarte greu perechea. Din momentul în care au găsit perechea potrivită, aceştia se vor asigura că vor avea parte de o poveste de dragoste ca în filme. Leii muncesc din greu pentru fericirea lor, dar şi a celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt misterioşi şi au mare grijă de persoanele care sunt în jurul lor şi oamenii care le intră în viaţă. Astrele spun că pentru ei e o perioadă mult mai agitată dar lucrurile se vor aranja în cele din urmă, pentru că ei vor alege până găsesc un partener ideal. Scorpionii vor căuta un partener puternic şi se vor asigura să îi rămână alături toată viaţa.

Vărsător

Şi Vărsătorii sunt extrem de iubitori şi dornici de afecţiune. Pentru ei, loialitatea este foarte importantă iar acest lucru se observă cu uşurinţă încă de la început. Vărsătorii au mare grijă în privinţa oamenilor din viaţa lor. Aceştia nu îşi doresc să aleagă persoana nepotrivită, astfel că un nativ din Vărsător va rămâne fidel până la moarte dar el trebuie să simtă că a ales omul potrivit, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

 

Recent Posts

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

30 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

59 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

o oră ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică