Zodii INCOMPATIBILE: cu cine ești predestinat cosmic să nu te potrivești sub nicio formă

Zodii INCOMPATIBILE: cu cine ești predestinat cosmic să nu te potrivești sub nicio formă

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce pur și simplu nu te poți înțelege cu o altă persoană, chiar dacă acea persoană este un total străină de tine, atunci există șanse foarte mari ca aceasta să fie născută sub un semn zodiacal care este incompatibil cu al tău.

Și da, acest lucru este adevărat și un lucru foarte real. Uneori nu reușești să comunici sub nicio formă cu oameni care par totuși prietenoși și amabili. Chiar și atunci când încerci, există o atmosferă ciudată.

Poate că este chimică; poate undeva, acei feromoni pur și simplu curg din pori și vă afectează în toate modurile greșite și invers. Sau, poate că nu este hormonal; poate foarte bine să fie astrologic, potrivit yourtango.com.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să ai o aversiune cosmică față de unii oameni și, indiferent cât de mult ai încerca să te înțelegi, acel „lucru” este mereu în cale. Deci, ce este acel „lucru”? Este o lipsă de compatibilitate care vine împreună cu cine ești, pe baza a ceea ce se întâmpla pe cer la momentul în care te-ai născut. Suntem produse ale naturii, iar universul cosmic face parte din natură la fel de mult ca și cerul, copacii sau aerul. Este un univers cuantic și totul afectează totul – și asta se aplică și nouă, așa cum afectăm și universul.

Este ciudat, dar am putea fi predestinați pentru incompatibilitate. Deci, care sunt semnele zodiacale care sunt incompatibile și care sunt incapabile din punct de vedere cosmic să se înțeleagă?

Zodii INCOMPATIBILE- Berbec: Rac, Capricorn, Balanță

Probabil că nu te vei descurca prea bine dacă încerci să faci o adevărată conexiune amoroasă cu Racul sau Capricornul. Energia lor pur și simplu nu se amestecă bine cu atitudinea ta de foc și vor sfârși prin a te dezamăgi dacă ai prea multă încredere în ei.

În același timp, poate doriți să evitați să încercați prea mult cu Balanța, având în vedere că acestea sunt opusul vostru polar, astrologic.

Taur: Leu, Vărsător, Scorpion

S-ar putea să simți că știi exact ce faci când vine vorba de a relaționa cu ceilalți în mod romantic, dar dacă vrei să te scutești de o durere de inimă și de o durere de cap, atunci evită-i pe cei născuți sub semnele Leului și Vărsătorul.

Și, deși s-ar putea să obțineți ceva „fierbinte” cu Scorpion, știți că „fierbinte” nu va însemna niciodată compatibil.

Gemeni: Fecioară, Pești, Săgetător

Este deja destul de greu pentru tine să iei o decizie, dar trebuie să privești adevărul în față: nu ești compatibil cu Fecioara sau Peștii.

Și, deși crezi că ai putea să o rezolvi cu Săgetător, reține că rareori lucrurile rămân funcționale atunci când încerci să le faci să funcționeze între cele două zodii.

Zodii INCOMPATIBILE- Rac: Berbec, Balanță, Capricorn

Probabil te îndrăgostești mult, nu-i așa? Motivul pentru care nu durează este că, mai mult ca sigur, te îndrăgostești de cei născuți sub semnele Berbecului sau Balanței. Ceea ce nu se va întâmpla, dacă acesta este cazul.

Dacă gravitezi spre Capricorn, te vei simți frustrat și gata să fugi.

Leu: Taur, Scorpion, Vărsător

Dacă îți place lupta și furia, atunci, prin toate mijloacele, interacționează cu cei născuți sub semnul Taurului și Scorpionului. Acestea sunt semne zodiacale care sunt incompatibile și reprezintă o rețetă pentru dezastrul relației.

S-ar putea să fii, de asemenea, o personalitate mult prea puternică pentru Vărsător, care pe termen lung poate părea pur și simplu prea „delicat” pentru gusturile tale.

Fecioară: Gemeni, Săgetător, Pești

În mod ironic, cei mai buni prieteni ai tăi pot fi cei cu care ești cel mai puțin compatibil, iar acești oameni sunt Gemeni și Săgetător. Ești atras de farmecele lor, dar îi judeci în secret. Si ghici ce? Ei te judecă imediat, la rândul lor.

Dar dacă chiar vrei să eviți o prietenie de coșmar sau o poveste de dragoste, stai departe de Pești.

Zodii INCOMPATIBILE- Balanța: Rac, Capricorn, Berbec

Fiind o creatură oarecum deschisă și socială, vei fi complet descurajat de căile rigide și structurate ale Racului și ale Capricornului. Vii cu prea mult echilibru și oricine are prea mult foc s-ar putea să te îndepărteze, de aceea este mai bine pentru tine să eviți să ai de-a face cu Berbecul.

Scorpion: Leu, Vărsător, Taur

Reputația ta te precede și ești cunoscut drept cel feroce, tocmai de aceea pur și simplu nu poți tolera Leul și Vărsătorul. Te scot din sărite. S-ar putea să încerci să te stabilești cu un Taur, pentru că îi vei admira forța, dar în cele din urmă, Taurul pur și simplu nu este compatibil cu tine, indiferent cât de mult ai încerca.

Săgetător: Fecioară, Pești, Gemeni

Probabil crezi că ai dreptate cu fiecare alegere pe care o faci, ceea ce te va face să înnebunești absolut atunci când ești în prezența Fecioarei pretențioase sau a Peștilor cu „capul în nori”. Îți vor testa răbdarea și, în cele din urmă, vei pleca de la ambele.

Deși te poți înțelege cu Gemenii, este la fel – nehotărârea lor te va face să-ți iei câmpii

Zodii INCOMPATIBILE- Capricorn: Berbec, Balanță, Rac

Să spunem așa: Capra nu poate suporta Berbecul. Asta înseamnă că Berbecul te va deranja până când nu mai poți fi deranjat. Același lucru este valabil și cu tine și cu incompatibilitatea ta cu Balanța. Nu vei fi niciodată de acord cu nimic.

S-ar putea să încerci cu Racul și s-ar putea să ajungi „undeva”, dar cu siguranță nu vei rezista odată ce ajungi acolo.

Vărsător: Taur, Scorpion, Leu

În acest caz e vorba doar de o bătălie a voințelor și, dacă vreți vreodată să vă faceți propriul drum, atunci fugiți cu groază de cei născuți sub semnul Taurului sau al Scorpionului. Nu e vorba că ei sunt mai puternici decât tine – nu sunt. Dar sunt mult mai încăpățânați decât tine și asta o să-ți dezvolte nervii.

Și în timp ce ești pe calea evitării, Leul este chiar pe lista neagră.

Pesti: Gemeni, Sagetator, Fecioara

Dacă există vreo două zodii cărora pur și simplu nu le vei putea înțelege mintea, este vorba despre Gemeni și Săgetător, așa că ai putea la fel de bine să te oprești înainte de a începe.

Și în ceea ce privește compatibilitatea, Fecioara pur și simplu nu este semnul cu care vrei să te angajezi, deoarece caracterul lor practic se va opune complet nevoii tale de fantezie și speranță.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra