Categories: Ştiri sănătate

9 – 15 ianuarie 2023: Etalare rune pentru toate semnele zodiacale

9 – 15 ianuarie 2023: Etalare rune pentru toate semnele zodiacale. Iată ce mesaje transmit pietrele mistice în săptămâna ce urmează. Care sunt zodiile atenționate.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Raido: Totul in viata vine in cicluri. Recunoscand acest lucru si urmandu-le, vei avea succes rapid si eficient.

Ar trebui sa iti aliniezi stilul de viata dupa sezoane, onorandu-le adevarul. Nu te teme de vremurile provocatoare, sa stii ca atunci cand ceva este mai greu, va deveni mai usor in viitor. Totul are si o parte opusa. Provocarile te vor conduce spre recompense la fel de mari si bune.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – Sowulo: Daca crezi ca o situatie este prea dificila acum pentru tine si ca iti consuma multa energie, mesajul runei este ca ai nevoie sa te odihnesti ca sa iti reincarci bateriile.

Reintoarce-te la hobbyurile abandonate, comunica mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi prieteni. Da-ti voie sa te relaxezi in compania lor, primeste iubirea si grija lor.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata –  THURISAZ (cu fata in jos). Pentru acest moment procedeaza cu prudenta in munca si cariera ta si nu lua nicio decizie impulsiva, notează Sfatul Părinților.

Dedica timp sa faci pasi in spate si sa analizezi o situatie curenta ca sa poti intui ce iti aduce viitorul. Reflecta la asta si ai grija sa nu cazi intr-o capcana. Sa ai toate informatiile si detaliile de care ai nevoie.

ETALARE RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – Odin: Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat.

Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – Eihwaz: Se anunta schimbari care pot fi dure, dar este nevoie de ele pentru a creste din punct de vedere spiritual. Poti rezolva totul cu mai multa flexibilitate si concentrare pe importanta acestor schimbari si nu pe cat sunt ele de grele.

ETALARE RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Runa etalata – Dagaz : Aceasta runa iti anunta despre o situatie pe care o ai faptul ca te asteapta noroc sau o lunga perioada de prosperitate. Deja o simti sau in curand o vei simti. Sterge orice indoiala iar soarele va rasari pe strada ta.

Pe de alta parte, runa poate sa marcheze un moment in care sa faci tranzitia de la noapte la zi, deci circumstantele iti sunt foarte favorabile acum.

ETALARE RUNE PENTRU BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)

Runa etalata – FEHU : Semnificatie POSESIUNI. Aceasta este runa realizarii : o ambitie satisfacuta, o iubire cucerita, o recompensa primita. De regula semnaleaza prezenta unor satisfactii si bucurii de abundenta de tot felul, atat fizice cat si spirituale.

Cu toate acestea, runa iti reaminteste ca in momentele cu mult noroc si bune posesiuni materiale riscam sa ne lasam luati de val de succes, astfel comportandu-te imprudent. Runa Fehu avertizeaza sa nu permiti ca asta sa se intample.

Bucura-te de ceea ce ai si nu uita sa imparti si cu altii : bunavointa de a hrani pe altii este un semn a unei persoane bine hranite de viata la randul sau.

ETALARE RUNE PENTRU SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Runa etalata – ISA (cu fata in sus). Fii atent la relatiile de afaceri si munca, in caz ca lucrurile pe care le astepti nu se intampla. Foloseste timpul intelept si ia oportunitatea de a-ti reafirma obiectivele inainte de a merge mai departe. Te poti simti impacientat dar acest decalaj este necesar. Iti da timpul necesar urmatoarei etape a calatoriei.

ETALARE RUNE PENTRU SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). Ca orice calatorie prin viata, cu obstacolele si provocarile ei, orice curent de apa are turbulentele sale, bolovanii sai, cascadele sale si chiar si zone linistite dar apa intotdeauna isi va atinge obiectivul de a ajunge la ocean. Sa crezi ca si tu iti poti atinge scopurile dorite, dar fii si pregatit pentru orice situatie pe drum. Invata din tot ce intalnesti, fie ca este o cascada sau o oaza linistita.

ETALARE RUNE PENTRU CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Runa etalata – Mannaz: La nivel filosofic, runa Mannaz reaminesteste ca toti suntem UNUL. Toate scorpurile, telurile personale contribuie, de fapt, la implinirea unui scop maret, continuarea vietii umane. Runa se refera si la comunitatea spirituala, biserica, grup religios, in care individual interactioneaza, anuntand fie o intalnire, fie intensificarea relatiilor.

ETALARE RUNE PENTRU VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

Runa etalata – OTHILA (cu fata in sus). Incearca sa fii persoana cea mai buna care poti fi si intotdeauna sa tinzi sa fii mai bun. Exact ca un artist ce nu e chiar satisfacut de pictura sa dar stie ca si-a atins maximul de bine al momentului si accepta totodata ca mereu poate invata mai mult, si tu inveti din fiecare experienta si contact. Influenta ta ii atinge pe altii, fie ca stii asta sau nu.

ETALARE RUNE PENTRU PESTI (20 februarie – 20 martie)

Runa etalata – SOWELU : Ceea ce tanjesti si doresti sa fii, deja esti. Este timpul sa te reincarci si sa te regenerezi. Ar putea fi nevoie sa te retragi din situatii presante, dar fa o retragere in propria-ti putere, nu din cauza unei slabiciuni.

Lasa Soarele sa lumineze secretele pe care le-ai ascuns chiar si de tine. Oricum, tine minte ca de unul singur nu poti face nimic. Numai cand te bazezi si sprijini pe Divin, vei putea realiza orice maret, mai notează Sfatul Părinților.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

7 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

8 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

8 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

9 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

9 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

10 ore ago

Citeste si: