Categories: Ştiri sănătate

A doua opinie medicală gratuită pentru persoanele cu afecțiuni osoase

Pacientii cu metastaze osoase au sansa unei a doua opinii medicale gratuite oferite de un specialist din Istanbul.  Acesta vine cu o viziune noua asupra diagnosticului sau schemei de tratament ale pacientului si cu metode de tratament revolutionare.

Dr. Sinan ERDOĞAN, Specialist in Ortopedie si Traumatologie din Istanbul Turcia, vine la Bucuresti Sambata, 26 martie, unde va oferi pacientilor romani solutii de tratament incepand de la cele mai usoare afectiuni ale oaselor pana la cancerului osos.

Intalnirile cu medicul se fac doar pe baza de programare, la Liv Hospital.

Printre ultimele metode aplicate de catre medic in cadrul spitalului in care activeaza, putem enumera, vertebroplatia si rezectia de coloana veetebrala.

Cel mai eficient tratament pentru mielomul multiplu, limfom  sau a metastazelor cu implicare vertebrala este vertebroplastia. Aceasta  este o optiune de tratament efectiva  pentru  metastazele  la coloana  sau tumori care cauzeaza fracturi vertebrale care nu afecteaza coloana vertebrala.

Vertebroplastia este o procedura care mareste rezistenta unei vertebre slabite sau fisurate prin injectarea cimentului osos in corpul vertebral.

Substanta injectata in timpul procedurii pentru vertebroplastie, polimetilmetacrilat (PMMA), are un efect antitumoral de aceea cazurile de recidiva a tumorii dupa vertebroplastie sunt scazute. Mai multe informatii despre aceasta procedura puteti gasi pe www.liv-romania.ro

Rezectia de coloana vertebrala joaca un rol foarte important in tratamentul deformarii coloanei vertebrale severe.  Proceduri conventionale sau interventii chirurgicale combinate permit corectarea limitata in deformari severe . Unele deformarile spinale nu pot fi supuse la corectarea cu alte tipuri de osteotomie .

Cancerul osos este din ce in ce mai intalnit la persoanele tinere, in special la barbati. Nu este o limita de varsta in dezvoltarea cancerului de oase, indiferent de natura tumorii si metastaza poate fi observata la orice varsta.

Recent Posts

Locul unic din România unde se spune că apa sărată ar vindeca toate afecțiunile. Apele au calități care echivalează cu sarea din Himalaya!

Indiferent că vorbim de munți sau de litoral, România se poate lăuda cu destinații feerice…

13 minute ago

Lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical

Medicul de familie are posibilitatea să ofere un certificat de concediu medical pentru 7 zile…

44 de minute ago

Cine a fost prima femeie mason și cum a reușit să spulbere codul secret al lojii masculine

Lojile masonice sunt învăluite într-o aură de hermetism și mister care stârnește curiozitatea multora și…

o oră ago

Cum a aflat Mihai Albu ca suferă de cancer: Făcusem analize periodice şi una si a ieşit deformată cu valoare mare

Afecțiunea gravă a renumitului designer a fost depistată în luna februarie, atunci când a mers…

2 ore ago

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

2 ore ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

3 ore ago

Citeste si: