Această substanță IEFTINĂ te scapă de infecții urinare și de dureri în gât. În plus OPREȘTE ÎMBĂTRÂNIREA prematură

Deși costă doar câțiva lei, în farmacii, albastrul de metil este foarte eficient în tratarea multor probleme de sănătate, printre care durerile în gât și cele de spate, aftele și infecțiile urinare. 

Albastru de metil a fost produs pentru prima dată în 1876. Substanța a fost folosită ca soluție antibacteriologică pentru tratamentul plăgilor de psoriazis și a altor boli, în cazurile de intoxicații cu cianură.

Adio infecții urinare

Albastrul de metil dă rezultate fenomenale atunci când este administrat pe cale orală, împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutând la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

– Pentru a fi eficiente, curele se ţin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar după o pauză de 3-7 zile, ele se repetă, până când analizele microbiologice arată vindecarea

Dureri de gât si răceli

Durerile de gât reprezintă iritația sau mâncărimea (furnicătură) unei zone a faringelui (gâtului) care se intensifică la deglutiție (înghiţire). Atunci când această durere apare ca urmare a infecţiilor bacteriene sau virale, alergiilor sau inflamațiilor, se poate apela la remediul cu albastrul de metil.

Încă de la primele dureri, se aplică local albastru de metil, folosindu-se un beţişor de urechi. Se aplică câte puţin pe ambele amigdale, chiar dacă gustul este amar. Aplicarea locală realizată încă de la primele simptome poate duce la reducerea inflamaţiei în doar 5-6 ore.

Afte bucale

Leziuni simple sau ulceraţii dureroase, aftele bucale apar la nivelul gurii, fiind cauzate de un virus. Pe lângă menţinerea unei igiene riguroase (cea mai importantă măsură de prevenire şi tratament), se poate apela şi la un leac cu albastru de metil, care luptă eficient împotriva infecţiilor cavităţii bucale.

– Se toarnă câteva picături de albastru de metil pe un tifon uscat şi se tamponează cu el în gură. În cazul în care candidoza bucală persistă mai mult de 5 zile, se recomandă sfatul specialistului.

Luptă cu îmbătrânirea

Un studiu recent al Universitatii din Maryland (UMD) din SUA a descoperit că dozele mici de albastru de metil pot inversa simptomele îmbătrânirii premature.
Efectele benefice ale albastrului de metil au loc cu o viteză și eficiență pe care oamenii de știință o consideră „magică”.

Injecțiile calmează durerile de spate

Un grup de cercetători chinezi au inventat o injecţie pe bază de albastru de metil care diminuează considerabil durerile de spate.

Cercetarea a arătat că acest tratament a avut eficienţă în 90 la sută din cazuri, iar subiecţii au renunţat la medicamente, deoarece substanţa acţionează asupra nervilor. În plus, injecţia are rezultate benefice şi asupra inflamaţiilor.

Recent Posts

Horoscop 14 mai. Oportunități neașteptate pentru Berbeci. Leii ar trebui să facă un pas în spate

Horoscop 14 mai. Este o zi excelentă pentru Vărsători, care au relații minunate cu toți…

36 de minute ago

Cercetătorii au descoperit de ce fumătorii iau rapid în greutate atunci când se lasă de fumat

Fumătorii care intenționează să renunțe sunt adesea îngrijorați de creșterea în greutate care vine la…

o oră ago

Ce trebuie să știi înainte de o mamografie. Un radiolog explică cum să te pregătești cel mai bine

Ce să știi despre mamografie. De ce este important să faci o mamografie de rutină…

2 ore ago

Ce este insuficiența hepatică. De ce apare și care sunt semnele revelatoare

Ce este insuficiența hepatică. Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman și servește…

2 ore ago

Ce sume de bani mai încasează ucrainenii refugiați din România, de la 1 mai. Ce condiții trebuie să îndeplinească

După începerea războiului în februarie 2022, ucrainenii au fost nevoiți să fugă din calea bombardamentelor.…

3 ore ago

Grăsimea de pe brațe ar putea prezice riscul de fracturi ale coloanei vertebrale, la persoanele de peste 50 de ani

Măsurarea masei totale de grăsime din brațe ar putea ajuta la prezicerea riscului de fracturi…

3 ore ago

Citeste si: