Acest amestec curăță rapid vasele de sânge. Este util și pentru detoxifiere

Din cuprinsul articolului

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat la un moment dat o rețetă care curăță rapid vasele de sânge, fiind util și pentru detoxifiere.

Acest amestec curăță rapid vasele de sânge.

Potrivit sursei, pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorțișoară și puțină pudră de ghimbir.

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de masă, câte o lingură. Rețeta se ține o lună”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Leacul este util și pentru detoxifiere.

Planta care scade tensiunea

Pentru că este perioada de toamnă și se apropie sărbătoarea dovlecilor, Lidia Fecioru a vorbit despre beneficiile pe care le aduce produsul vedetă al acestui sezon.

„Este perioadă de toamnă, vine şi Halloween-ul, sărbătoarea dovlecilor, iar dovleacul este foarte bun pentru a ne trata. Se ştie că dovleacul conţine foarte multă vitamina C, în miez, dar şi în frunze.

Conţine vitamina B12, vitamina B3 şi vitamina PP. Vitamina E, betacarotenul despre care noi credem că este în morcov într-o cantitate mai mare este, de fapt, o cantitate mai mare în dovleac.

În această perioadă, e bine să mâncăm cât se poate de mult dovleac. Se poate face copt, în plăcintă, în salată, de ce nu? Punem dovleac cu un pic de ţelină şi cu un măr şi maioneză, o splendoare de salată.

Dar trebuie să ţinem cont că putem consuma inclusiv uleiul de seminţe de dovleac care e foarte bun şi împotriva tensiunii arteriale, scade tensiunea.

E bun şi în cosmetică. Amestecăm puţin dovleac cu miere, în mixer, şi facem o mască pentru faţă. Ni se va dezumfla faţa, e foarte bun.

Cei care au probleme cu rinichii ar fi bine să nu îl consume uleiul de dovleac. Cei care au ulcer stomacal, ulcer duodenal şi cei care au probleme cu pancreasul sau pietre la rinichi nu au voie să consume în exces”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

8 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

9 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

9 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

10 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

10 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra