Categories: Stil de viaţă

Actriţa Ioana Ginghină dezvăluie cum reuşeşte să slăbească: Eram o dată pe lună la perfuzii…

În vârstă de 46 de ani, actrița Ioana Ginghină mărturiseşte că se teme să nu se îngrașe foarte tare, pentru că metabolismul încetinește odată cu vârsta și este din ce în ce mai greu să slăbească.

Ioana Ginghină a recunoscut că este foarte atentă să nu se îngrașă, iar din acest motiv contorizează tot ce consumă. În cazul în care micul dejun este unul bogat, spune că se abține să mai mănânce în cursul zilei respective.

„Am o aplicație unde îmi trec tot”

„Am mâncat foarte mult, mai mult ca niciodată. Am grijă, doar griji. Am grijă ce mănânc. Am o aplicație unde îmi trec tot. Văd acolo câte proteine am mâncat, câți carbohidrați, câte calorii și tot. Cam asta e. Dacă mănânci prea bine la micul dejun, pâna a doua zi stai pe bară”, a declarat Ioana Ginghină.

După relaţia cu actorul Alexandru Papadopol, vedeta s-a căsătorit cu Cristi Pitulice, în toamna anului trecut, și de atunci este mereu întrebată dacă este pregătită să rămână însărcinată și să nască.

„Tot primesc întrebarea asta și cumva, pentru că sunt o doamnă, o evit. De ce? Vă zic și poate se termină astfel de întrebări. La 46 de ani există o chestie fiziologică numită premenopauză, care îți limitează zona asta de a mai face copii. Fiziologic corpul meu nu știu dacă îmi mai permite să fac un copil, dar e bine venit dacă e să vină”, a precizat Ioana Ginghină.

„Eram o dată pe lună la perfuzii”

Ioana Ginghină a vorbit despre cei 8 ani în care a fost vegană și despre cum și-a dat seama că toate mâncărurile procesate pe care le mănâncă nu ajută deloc să fie mai sănătoasă. Ajungea lunar la perfuzii din cauza lipsurilor din corp, astfel că a conștientizat că ceva nu e bine.

„Preocuparea numărul 1 e să fiu sănătoasă și preocuparea numărul 2 este să arăt bine. Cumva nu mai puteam. Să fiu sănătoasă se putea cu partea de vegan, dar ca să mai arăt bine nu se mai putea după vârsta de 40 și mă chinuiam, mă duceam la nutriționist și îmi spunea că trebuie să mănânc 2 grame/kilogram de proteină.

Eram o dată pe lună la perfuzii cu B12. Am zis să încep cu cărniță. A început de la fiică-mea, că ea a zis că nu mai mănâncă carne. Avea 8 ani și în casă pentru cine gătești?”, a menționat actriţa.

Sursă: Unsplash

„Fă-ți o ciorbă de oase”

Ioana Ginghină a menționat că într-una din dățile când se afla la perfuzii a avut o discuție cu medicul care i-a sugerat ce anume ar trebui să înlocuiască medicamentele pe care le ia în prezent.

„Nu am avut asta și nici nu am cu sarmalele sau carnea tocată. La început nu mâncam carne, vreo 8 ani de zile, iar la perfuzii îi spuneam eu doctorului că iau colagen și mi-a zis «Măi, Ioana, la cât e de frumos colagenul în cutie, știi care e cel mai bun colagen? Piftia. Ciorba de oase.

Fă-ți o ciorbă de oase și dă câte un shot din ala dimineața. «Păi cum? Eu îs vegană și dau shoturi de dimineață de ciorbă?”, a mai spus Ioana Ginghină.

Recent Posts

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice

Consecințe neașteptate din cauza schimbărilor climatice care generează noi presiuni asupra sistemului de sănătate. Bunăstarea…

3 ore ago

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei la recalculare

Câți ani de vechime trebuie să ai ca să-ți crească pensia cu aproape 1500 lei…

4 ore ago

Ce se întâmplă cu creierul în prima jumătate a somnului

Există trei nevoi fundamentale ale oamenilor pentru a supraviețui: alimentația, oxigenul și somnul. Odihna este…

4 ore ago

Anii lucrați în străinătate se adaugă la calculul pensiei din România?

O întrebare tot mai frecventă în rândul românilor în ultima perioadă este dacă anii lucrați…

5 ore ago

Cele două zodii care își îndeplinesc cel mai mare vis în săptămâna 13 – 19 mai

Două zodii norocoase își îndeplinesc visurile, săptămâna aceasta. Pentru acești nativi, zilele actuale par să…

5 ore ago

Un tânăr a făcut necroză hepatică și a murit la câteva ore după ce a mâncat acest aliment reîncălzit

Un student în vârstă de 20 de ani din Belgia a făcut necroză hepatică și…

6 ore ago

Citeste si: