Categories: Stil de viaţă

Adriana Bahmuţeanu, umilită. Ce a decis după ce a fost agresată de iubit

Adriana Bahmuțeanu, jurnalist și prezentatoare TV, a trăit din nou un episod tensionant. Păreau un cuplu perfect. însă realitatea este alta. Iubitul grec este violent. Ce a decis după ce a fost agresată de iubit.

Ce a decis jurnalista după ce a fost agresată de iubit

Adriana Bahmuțeanua cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec. Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul ar fi fost violent, iar realizatoarea TV a încercat să ţină secretă toată aceasta situație.

Ordin de restricţie împotriva iubitului agresor

Adriana Bahmuţeanu a ajuns la tribunalul Sectorului 5, pentru un nou termen în procesul în care a cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec. Vedeta a fost extrem de rezervată în declarații. Ea a spus că: „e o problema privată, nu comentez!”.

Recent, vedeta TV ar fi cerut un ordin de protecţie provizoriu pe numele iubitului grec, informează România TV.

Apropiaţi ai anturajului celor doi susţin că bărbatul ar fi devenit extrem de violent şi chiar ar fi agresat-o pe Adriana Bahhmuţeanu! Grecul, un cunoscut interpret de muzică tradiţională, a contestat decizia în instanţă şi a pierdut, iar joi, 14 iulie 2022, a avut loc un nou termen în care au fost audiaţi patru martori aduşi de artist. Aceştia spun că vedeta provoca scandalurile, dar şi că fostul ei iubit ar fi agresat-o fizic! Şedinţa a fost una secretă.

Nu este prima oară când vedeta TV are probleme de cuplu. Aceasta a avut o relație tumultoasă cu afaceristul Silviu Prigoană, cu care s-a căsătorit de cinci ori și cu care are doi copii: Maximus Mihai și Eduard Gabriel.

După terminarea relației cu celebrul om de afaceri, jurnalista a mărturisit că se simte foarte bine și se bucură de prezent, fără să-și facă prea multe planuri de viitor. Adriana Bahmuțeanu se simte ca „la a doua tinerețe”, mărturisind că în ultima perioadă a început să privească întregul concept la morții cu alți ochi.

Adriana Bahmuțeanu: Viața e frumoasă în general

„Sunt foarte bine, înfloresc. Sunt la a doua tinerețe. Aștept cum o să fie la a treia. Nu e nicio schimbare, sunt ca la prima. Viața e frumoasă în general. Eu percep moartea mult mai mult decât o percepeam înainte. Trebuie să ne bucurăm de viață, azi ești, mâine nu mai ești”, a declarat fosta soție a lui Prigoană.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații incendiare. Controversata brunetă a mărturisit că fostul soț Silviu Prigoană ar fi fost violent cu ea.

Cătălin Măruță: Spune numele unui bărbat din viața ta care a fost violent cu tine sub orice formă

Adriana Bahmuțeanu: Prigoană. Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut.

Recent Posts

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

16 minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

o oră ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică