Sari la conținut

Dietă Oana Radu. Artista a avut curajul să arate aceste fotografii: ȘOCANT!

Sursă FOTO: Wowbiz

Dietă Oana Radu. Artista a dat dovaă de asumare și a avut curajul să arate aceste fotografii, pe care foarte puține femei le-ar împărtăși.

După ce s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, artista a reușit să ajungă la rezultate uluitoare cu ajutorul soțului ei, antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu.

„Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni. (…)

Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă. Când ne-am băgat în casă zic: «Ce fac, Doamne, unde mănânc?». Și m-am dus în baie. Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău.

Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104. Prima dată, ca să slăbesc, am ținut o dietă de pe net. Nu mâncam”, povestea Oana Radu în ianuarie 2021, în emisiunea Vorbește Lumea.

La un moment dat, Oana Radu a postat pe Instagram câteva imagini care arată perfect câte eforturi a depus pentru a șterge urmelele pe care mâncarea le lăsase pe corpul său. Rezultetele sunt de-a dreptul spectaculoase!

„ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mâncarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită. Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fustă scurtă, etc. Deși făceam sport și țineam dietă, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita! (…)

Știiiu, mai este muuult de muncă! Cum v-am mai spus, repet, nu voi avea poate niciodată picioare perfecte, dar serios?! Uitați-vă ce diferență colosală! (…) Vă spun încă de pe acum că nu voi permite absolut deloc comentarii de la doamnele care nu fac prea multe eforturi pentru viețile dânselor, care mă vor jigni sau vor râde de felul în care am arătat. Este ușor să judeci, să ai păreri, atunci când nu muncești pentru visul tău!

Este nevoie de mult curaj și de multă asumare să postezi astfel de poze! 🙏🏻 Mult succes în lupta cu celulita”, a scris Oana în dreptul imaginilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel