Ai auzit de dieta militară? Iată cum ataci kilogramele extra

Din cuprinsul articolului

Ai auzit de dieta militară? Iată cum ataci kilogramele extra printr-o dietă destul de drastică, dar cu efecte rapide. Atenție, nu este bine să o ții …

Chiar dacă este destul de drastică, dieta militară te poate ajută să slăbești până la 5 kg foarte rapid. Atenție însă, această dietă este una eficientă pe termen scurt.

Dacă vrei rezultate care să fie vizibile pe termen lung este recomandat să consulți un nutriționist care să îți propună un plan alimentar personalizat, notează Realitatea.net.

Dacă te-ai hotărât că vrei să ții dieta militară, află că primele trei zile sunt ceva mai stricte, în vreme ce în următoarele 4 zile ale săptămânii, aportul caloric nu trebuie să depășească 1500 de calorii în fiecare zi.

Câte calorii ai voie în prima zi

În prima zi a dietei ai voie să incluzi cel mult 1400 de calorii. Așadar, la micul dejun ai putea să mănânci o felie de pâine prăjită cu unt de arahide sau de migdale, nu mai mult de 2 linguri, o jumătate de grepfruit și o cană de cafea sau de ceai verde, fără zahăr.

La prânz poți mânca o felie de pâine prăjită, o conservă de ton și o cană de cafea sau de ceai, tot neîndulcite.

La cină, poți mânca 85 de grame de carne de pui, vită sau porc, pregătită la grătar, cu garnitură de fasole verde, nu mai mult de 100 de grame.

 

Ca desert, poți alege un măr, o jumătate de banană sau o porție mică de înghețată de vanilie, de preferat fără zahăr sau alți îndulcitori.

Cea de-a două zi a dietei este ceva mai restrictivă, cu un aport de numai 1200 de calorii. Cea de-a treia zi vine cu un aport de doar 1100 de calorii.

Îți poți face singur meniul, dar trebuie să calculezi cu atenție caloriile și să nu le depășești.

Este foarte important ca în aceste trei zile să bei cât mai multă apă plata, eventual cu lămâie pentru că această favorizează arderea grăsimilor.

Cât timp ții dieta militară scoate din alimentația ta laptele, dulciurile, sucurile de fructe, orice tip de îndulcitor, dar și fructele care conțin mult zahăr.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

4 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

5 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

6 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

7 ore ago

Citeste si: