Categories: Stil de viaţă

Ai folosit greșit cuptorul cu microunde toată viața! Sigur NU știai ASTA

Cuptorul cu microunde este probabil unul dintre aparatele pe care le folosim cel mai mult în fiecare zi. Fie că este vorba de încălzirea alimentelor pe care le ținem în frigider, dezghețarea alimentelor sau ca metodă de gătit, utilizările pe care le dăm acestui aparat sunt multiple.

Deși pare unul dintre cele mai simple aparate, adevărul este că există o lume întreagă în jurul cuptorului cu microunde de care mulți nu sunt complet conștienți. Dacă ați crezut că, setând ora și apăsând butonul, deja o faceți corect, adevărul este că vă înșelați foarte mult.

Isabella Avil, tiktoker, a a împărtășit un videoclip cu trei trucuri care ne arată că nu avem nicio idee despre încălzirea alimentelor în cuptorul cu microunde.

Mâncarea poate fi încălzită uniform foarte simplu!

Cine nu a încălzit alimentele în cuptorul cu microunde și a găsit părți care ard și altele care rămân reci? Ei bine, soluția este la fel de simplă și constă în punerea farfuriei sau a bolului pe marginea tăvii a cuptorului cu microunde și nu în centru, astfel încât mâncarea să se poată roti și să gătească uniform.

Două feluri de mâncare pot fi încălzite în același timp fără a fi nevoie să le punem în două tranșe. Tot ce trebuie să faci este să pui o cană intre cele două farfurii, astfel încât una să fie deasupra.

În cele din urmă, pentru a evita ca pastele sau pizza să își strice structura atunci când sunt încălzite, cel mai bine este să adăugați o ceașcă mică de apă în cuptorul cu microunde pentru a ajuta la prevenirea pierderii de umiditate care face aceste alimente mai moi și mai gustoase.

Videoclipul lui Isabella a devenit rapid viral pe TikTok, atingând peste 6,5 milioane de vizualizări și aproape un milion de „aprecieri”. În mod surprinzător, majoritatea utilizatorilor TikTok care au comentat videoclipul au mărturisit că au folosit până acum cuptorul cu microunde.

Recent Posts

Pilonul II de pensii: procedura de retragere a banilor

Pensia administrată privat (obligatorie, Pilonul II) ) nu ne costă suplimentar. Participarea la pensiile administrate…

2 ore ago

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care se vor bucura de un succes extraordinar

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024 este prezentat de astrologul cu Mihai Voropchievici. Acesta a prezis…

3 ore ago

10 alimente care te constipă: ce să eviți și cum să menții un tranzit intestinal sănătos

Constipația este o problemă frecventă în cazul în care oamenii întâmpină dificultăți în efectuarea scaunelor…

4 ore ago

Guvernul oferă 2000 lei până în 2027 tuturor femeilor care îndeplinesc această condiție. Toate femeile din România ar trebui să știe!

Mamele defavorizate, adică cele cu venituri mici, cele aflate în situații critice de viață ori…

5 ore ago

Citeste si: