Din cuprinsul articolului
O anomalie în procesul de coagulare a sângelui determină anumite persoane să aibă sânge gros cu hipercoagubilitate.
Acest lucru afectează circulația oxigenului, a nutrienților și a hormonilor și poate provoca deficiențe nutriționale, niveluri scăzute de oxigen și chiar atacuri de cord sau accidente vasculare cerebrale. Pentru persoanele care au această afecțiune, se recomandă să fie atenți la unele alimente.
Ce trebuie făcut atunci când o persoană are sânge gros? Poliglobulia, policitemia sau cunoscută în mod obișnuit ca „sânge gros” este o anomalie în coagularea sângelui, care face sângele mai dens și mai predispus la coagulare.
Potrivit Ojo, pentru tratarea acestui tip de sânge, medicamentele prescrise de medicul specialist pot fi consumate și însoțite de o dietă bogată în alimente anticoagulante naturale, precum:
Pacienții cu coagulopatii trebuie să discute cu medicul hematolog și să evite consumul de alimente bogate în grăsimi.
Dacă urmați deja un tratament medical, trebuie să evitați sau să reduceți consumul de alimente care reduc eficacitatea medicamentelor precum alcoolul și alimentele bogate în vitamina K, de exemplu:
Poliglobulia sau sângele gros este cauzată de scăderea oxigenului din sânge. Această anomalie poate fi prezentată prin:
Uleiul este un ingredient esențial în orice bucătărie și există mii de varietăți din care…
Simona Halep a publicat pe rețelele de socializare numeroase buchete de flori, ceea ce arată…
Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…
Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…
Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…
Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…