Alimente care te scapă rapid de durerile de cap: Spune ADIO migrenelor

Alimente care te scapă rapid de durerile de cap: Spune ADIO migrenelor

Ai mereu migrene? Această este una dintre problemele cu care ne confruntăm cel mai des. Spune adio medicamentelor, există alimente care te scapă de aceste dureri de cap. Descoperă ce alimente să consumi atunci când migrenele își fac apariția.

Migrele afectează din ce în ce mai multe persoane și chiar dacă poți lua o pastilă pentru a scăpa de durere, există și remedii naturale care au același efect. În general, migrenele apar de la stres, nopți nedormite, oboseală, nemâncat sau o alimentație nepotrivită. Iată ce alimente te scapă de migrene:


Ardeii iuți

Acest aliment minune are în compoziția sa capsaicina, care ajută în eliminarea migrenelor. Pe lânga asta, ardeii iuți favorizează și accelerarea metabolismului, dar te poate ajuta să dai și câteva kilograme jos.

Cafeaua

Băutura care te trezește dimineața poate, de asemenea, să te scape și de migrene. Însă, pentru unii s-ar putea să aibe efect contrar. Cofeina existentă în cafea duce la constricția vaselor de sânge, iar astfel durerea se va diminua. Un alt beneficiu ce ți-l oferă cofeina este și stimularea creierului, dar și ajută în lupta cu kilogramele în plus. Atenție însă, la excese.

Ghimbirul

Este preferatul celor care vor să dea jos câteva kilograme rapid. Însă, pe lângă faptul că te poate ajuta să slăbești fără prea mult efort, acest remediu te ajută să scapi și de migrene. Acesta poate fi preparat ca o infuzie, sau adăugat în diferite feluri de mâncare, potrivit healthline.com.

Orezul sau cerealele integrale

Poți scăpa de migrene și cu ajutorul cerealelor sau orezului, adică cu alimentele bogate în amidon și fibre. Aceste alimente ajută la stabilizarea zahărului din sânge, iar carbohidrați sunt o sursă de energie pentru creier.

Semințele de dovleac

Au în componența lor magneziu, ce ajută la eliminarea migrenelor. Acestea pot fi înlocuite și cu alte ingrediente bogate în magneziu precum migdalele, caju, fistic sau banane.

Recent Posts

Vremea o ia razna la final de săptămână. Prognoza ANM s-a modificat

Vremea o ia razna de vineri, 17 mai. ANM a revizuit prognoza meteo și prevede…

4 minute ago

Două planete aduc noroc și belșug pentru mai multe zodii. Zodia care poate să își îndeplinească o mare dorință până pe 31 Mai

Cristina Demetrescu vestește o perioadă favorabilă pentru câteva semne zodiacale. Dorințele cele mai mari se…

34 de minute ago

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

o oră ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

2 ore ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică