Categories: Ştiri sănătate

Alimentele pe care Regele Charles nu le mănâncă niciodată! Au fost INTERZISE la Curtea Regală

Când te-ai născut într-o familie regală, multe aspecte ale vieții sunt diferite de o persoană obișnuită, deși regele Charles al III-lea seamănă mult cu noi toți când vine vorba de mese. Charles are alimente pe care le mănâncă aproape zilnic și sunt altele pe care nu le va mânca. Din fericire pentru el, nu este obligat să mănânce nimic pentru că, după cum se spune, e bine să fii rege.

Lui Charles nu-i place ciocolata

Regreta Regina Elisabeta a II-a avea o dragoste atât de mare pentru toate lucrurile cu ciocolata, încât ar fi avut un ciocolatier din Londra care furniza ciocolate exclusive familiei regale. Un membru al familiei regale se pare că nu-i place acestdulce. Fostul manager Welsh Culinary Team, Graham Tinsley MBE, spune că Regelui Charles al III-lea „nu-i place ciocolata…”

Poate și mai șocant este faptul că acest ciocolatier regal, Charbonnel et Walker, are rădăcini care datează din Franța secolului al XIX-lea. Când regele Edward al VII-lea se afla pe tronul Marii Britanii, tratatul lui favorit cu ciocolată a venit de la Madam Charbonnel din Paris. Monarhul secolului al XIX-lea l-a convins pe ciocolatier să deschidă un magazin în zona plină de cumpărături Bond Street din Londra. Astăzi, puteți cumpăra o cutie de bunătăți de la acest ciocolatier regal, dar vă va costa o sumă uriașă de 280 de lire sterline.

Pate de ficat de gască

Este o delicatesă consumată de mulți oameni din întreaga lume, dar este ceva ce Regele Charles refuză să mănânce. Ficatul de rață sau de gâscă și a fost interzis în bucătăriile regale din 2008.

Cafea

Regele Charles detestă cafeaua. Îi place să bea ceai și este foarte atent în privința acestuia. Există reguli pentru fiecare tip de ceai consumat de Regele Charles. În ceaiul său se adaugă diferite tipuri de îndulcitori. Chiar și amplasarea mânerului și a lingurii de ceai sunt foarte specifice. De la Earl Grey Tea și Green Tea până la English Breakfast Tea, Regele Charles este fascinat de diferite tipuri de ceaiuri.

Biscuiți

El este un fan al acestor fursecuri făcute cu unt, cartofi și cereale, așa cum s-a scris în Waitrose & Partners. Dar, mulți nu știu că fascinația lui pentru aceste prăjituri este atât de mare încât îi place să le consume calde. Conform MyLondon, Regelui Charles îi plac biscuiții preîncălziți la o anumită temperatură, în caz contrar, nu-i place deloc să-i mănânce. De asemenea, potrivit Insider, „personalul se asigură întotdeauna că sunt suficient de fierbinți, după bunul său plac”.

 

Recent Posts

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

12 minute ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

42 de minute ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

o oră ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

o oră ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

2 ore ago

50% din sporurile bugetarilor vor fi tăiate. De ce ia Guvernul această decizie?

Guvernul a decis să taie 50% din sporurile funcționarilor publici, o măsură radicală care urmărește…

2 ore ago

Citeste si: