Categories: Stil de viaţă

Alina Bădic: ce trebuie să faci în perioada portal de Anul Nou. „Ar fi păcat să irosim acest moment de forță energetic doar simțindu-ne bine și atât”

Alina Bădic: ce trebuie să faci în perioada portal de Anul Nou. „Ar fi păcat să irosim acest moment de forță energetic doar simțindu-ne bine și atât”

Este important să conștientizăm importanța perioadei portal dintre ani. De Anul Nou, n-ar trebui doar să ne distrăm, ci și să ne analizăm pe noi și viețile noastre.

Astrologul Alina Bădic a dezvăluit că, din moment ce trecem printr-un moment de vindecare, dar și de mare forță energetică, ar fi păcat să-l irosim doar distrându-ne.

Alina Bădic explică de ce e total greșit să începem anul într-o stare de letargie

Sunt câteva zile din an cu o descărcare importantă de forșe, iar trecerea dintre ani este un moment cu o enrgie aparte.

„Se spune că există câteva zile în an, luna martie în care știm că există o descărcare destul de ciudată de forțe, luna noiembrie în care se produc tot felul de eliminări de energie negativă și perioada de tranzit între ani, care e precum o cuspidă în astrologie, o graniță care, evident, are o simbolistică la nivel energetic.

E o trecere de la un soi de energie la un alt soi de energie. Nu e doar ceva convențional, e o forță, o energie. Pe lângă faptul că toată lumea are un cumul energetic în această perioadă și fiind și o perioadă de relaxare în care sărbătorim, se creează o aură energetică în jurul nostru.

Dar se spune că e foarte bine în această perioadă portal – e perioadă portal întotdeaua între ani – să fii puțin mai implicat energetic, nivelul de conștiință să fie puțin mai puternic, să-ți identifici greșelile, să-ți faci un fel de bilanț, să te gândești.

E total greșit să începem anul într-o stare de letargie. Într-adevăr, e o zi de odihnă, dar nu putem să fim într-o stare de alertă, și să fim conștienți de ce urmează, și să ne distrăm. E foarte dificil, că de obicei anul îl începi odihnindu-te. De aceea spun că e un paradox la începutului anului, când ar trebui să fim cei mai vigilenți”, a spus Alina Bădic, la B1TV.

Introspecția,  absolut necesară la trecerea dintre ani

„E foarte bine să ne introspectăm, să înțelegem ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat. E și o perioadă de vindecare acum. Nodul Nord e conjunct cu Kiron, vorbește de o intrare pe karmă, pe linia de destin.

E vorba de faptul că intrăm într-o corespondență cu sufletul foarte puternică și ar fi păcat să irosim acest moment de forță energetic doar simțindu-ne bine și atât. Poate n-ar strica și puțină introspecție”, a mai explicat Alina Bădic.

1 ianuarie 2024, o zi cu o configurație astrală superbă

Astrologul a explicat că este important să înțelegem de ce trecem prin anumite experiențe de viață. Ea a explicat că „anul se deschide cu o zi minunată”.

„Întotdeauna prima zi a anului sau prima zi din lună este o zi portal, dar mai ales prima zi a anului, pentru că este încărcată de semnificații din punct de vedere energetic, iar 1 ianuarie 2024 se caracterizează printr-o configurație astrală superbă, un trigon minunat între Uranus și luminarii, Uranus – Soare, Uranus – Lună și Lună – Soare, deci luminariile se află într-o trigonocrație de mare forță, ceea ce înseamnă că, deși în prima zi a anului de obicei ne relaxăm, pe 1 ianuarie 2024 ideal ar fi să fim productivi, să fim constructivi, să facem ceva concret”, a subliniat Alina Bădic.

„Este o propulsie pe această dată de 1 ianuarie și mai ales în intervalul (orar, n.r.) 15 – 19. Este un moment foarte puternic, în care efectiv trebuie să ne concentrăm să facem ceva în forță. Dacă promovăm idei, dacă suntem foarte plini de viață în acest interval, este important pentru că vor prinde contur ideile și acțiunile, în acest interval, este foarte bine să fim cât mai bine poziționați”, a mai spus astrologul.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

5 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

5 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

6 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

6 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

7 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

7 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra