Sari la conținut

Se activează portalul 11.11. Cum ne putem transforma dorințele în realitate…

Sursa foto: mbg Creative

Se activează portalul 11.11. Cum ne putem transforma dorințele în realitate. Este un portal energetic magic, cu semnificații numerologice și spirituale.

Urmează 11/11/22, portal energetic magic, cu puternice semnificații numerologice, dar și spirituale.

Cei care sunt în contact cu latura lor spirituală sunt nerăbdători să vină ziua norocoasă, deoarece cred că este momentul perfect pentru a manifesta și a îmbrățișa energia pozitivă.

„Energiile acestei ferestre se vor simți cu 3 zile inainte si 3 zile după, adică începând de azi, în perioada 8-14 noiembrie 2022.

Este o mare oportunitate pentru noi toți si este foarte important ce parte din noi hrănim cu energiile acestui Portal.

Dacă stăm în vibrații joase, energiile acestui Portal le vor amplifica. Așadar, faceți tot ce stiți să stați în vibrații ridicate.

Potrivit Doar impreuna putem modifica structurile Matrixului, in mod constructiv”, scrie Daniel Gaucan pe pagina sa de Facebook.

Cum ne afectează acest portal

Această zi reprezintă o perioadă de creștere și de deschidere a unor noi uși, mai ales că anul acesta 11/11 este foarte aproape de portaluleclipselor, unde ușile se închid și se deschid într-un ritm rapid.

Deși acest eveniment reprezintă schimbare și începuturi, asta nu înseamnă neapărat că ne putem pune pur și simplu o dorință la 11:11 pe 11 noiembrie și se va împlini.

Trebuie să muncim pentru obiectivele noastre, chiar dacă această energie ne ajută…

Ce înseamnă 11/11/22

Cifra 1 este foarte puternică. Ea reprezintă Soarele, a cărui energie reprezintă puterea personală. În numerologie, fiecare număr are propriile sale valoari, personalitate, talent, putere, forță.

Numerele au propriul lor limbaj și pot fi decodificate. Concentrează-te asupra ta în această zi și la ceea ce dorești de la viață. Cum dorești să îți atingi obiectivele?

Dar din nou, nu este vorba doar de a prinde momentul potrivit la ceas. Trebuie să faci și tu ceva concret.

11/11/22 este ziua în care trebuie să acționezi. Să îi ceri Universului ceva este necesar, nu și suficient, însă. Acum va trebui să pui și tu umărul.

Spune DA oportunităților, fie că sunt legate de amor sau carieră, notează sfatulparintilor.ro.

11/11 creează un fel de portal, conectând lumea noastră cu tărâmurile dincolo de văl. Se spune că atunci când aceste numere se aliniază, devii un maestru în manifestare, de unde vine ideea de a-ți pune o dorință la 11:11.

Totodată, a vedea 11/11 înseamnă că lucrurile merg conform planului… chiar dacă nu se simte neapărat așa. De câte ori le vezi, înseamnă să ai încredere în direcția către care te îndreaptă universul.

Ce trebuie să facem de 11/11/22

Să presupunem că te-ai jucat cu o mișcare: mori de nerăbdare să începi un proiect secundar sau te gândești să-ți muți relația pe un nou nivel: acum este momentul, dar nu fii pasiv!

Probabil avem toate instrumentele de care avem nevoie pentru a merge mai departe, trebuie doar să găsim impuls pentru a acționa.

Scrie câteva lucruri pe care dorești să le realizezi într-o anumită perioadă de timp. Poți, de asemenea, să faci și o meditație cu același scop.

Folosește-ți creativitatea pentru a crea un panou vizionar pe care să reprezinți toate visurile pe care le vei transformate în realitate.

Dacă vrei să utilizezi cristale, în această perioadă cele mai indicate sunt hematitul cuarțul transparent, selenitul. Ele te ajută să gândești limpede.

11 noiembrie este un moment pentru a te conecta cu sfera ta spirituală și o șansă pentru tine de a explora acea poartă către necunoscut.

Notează-ți afirmația sau obiectivul. Jurnalul de manifestare este o tehnică ce poate amplifica și alimenta tot ceea ce vrei să aduci în viața ta, mai notează sfatulparintilor.ro.

Așadar, tu ce îți dorești să ți se îndeplinească…?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel