Amestec pentru imunitate: „E bun mai ales după postul Crăciunului”

Amestec pentru imunitate. Este extrem de simplu de preparat și trebuie consumat de 3 ori pe zi, fiind indicat mai ales după postul Crăciunului.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse cum se prepară amestescul care aduce numeroase beneficii pentru organism.

”Pentru că suntem în iarnă o să dăm o rețetă pentru imunitate pentru că trebuie să ne creștem imunitatea și să nu luăm ceva sintetic, ci din produse pe care le avem la îndemână tot timpul.

O porție ne ajunge pentru o 3 săptămâni. Se iau 3 lămâi, 200 gr miez de nucă, 150 gr de stafide și 150 gr de prune uscate, mai moi, 200 gr miere și sirop de măceșe și amestecăm toată această soluție, o lăsăm cam 2-3 zile la temperatura camerei și o punem la frigider.

Luăm de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, înainte de masă cu jumătate de oră, dacă suntem la serviciu luăm doar dimineața și seara.

Luăm până se termină compoziția și e și gustos și ușor de făcut. Le dăm prin mașina de tocat rămân mai întregi și vor arăta și foarte bine. Putem lua primăvara și toamna, când avem astenie sau când ne simțim epuizați, mai ales după postul Crăciunului” a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Ca și alți medici, Mihaela Bilic, medic nutriționist, subliniază la rândul său cât de importantă este creșterea imunității.

Medicul spune în acest sens că tot ce încălzește și activează corpul ne ferește și de boli, acesta fiind și motivul pentru care recomandă consumul de wasabi, ghimbir și condimente din belșug.

Mihaela Bilic: Cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității

”Avem nevoie de wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus!

Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. Și culmea nu vitamina c din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni) Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj!

Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar si turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul ne ferește și de boli!”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

 

Recent Posts

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

5 minute ago

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

35 de minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

o oră ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

2 ore ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Citeste si: