Aproximativ 70-80% dintre femei pot prezenta fibrom până la vârsta de 50 de ani. Scapă de fibroame cu aceste remedii naturale

Fibroamele sunt excrescențe anormale, în principal necanceroase, care se dezvoltă pe sau în uterul unei femei, în special pe pereții exteriori sau interiori. Femeile cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani sunt cele mai susceptibile de a dezvolta fibrom, dar la fel sunt femeile obeze sau supraponderale. Aproximativ 70-80% dintre femei suferă de fibrom până la vârsta de 50 de ani.

Fibroamele pot fi mici sau pot crește până la dimensiunea unui pepene galben. Cele patru tipuri de fibrom sunt:

  • Intramural: Acestea cresc în peretele uterului și sunt cele mai frecvente.
  • Fibroame subseroase: situate pe peretele exterior al uterului, acestea se pot dezvolta în fibroame pedunculate (tulpini).
  • Fibroamele submucoase: acestea apar în mușchiul de sub mucoasa peretelui uterului.
  • Fibroame cervicale: acestea apar la nivelul colului uterin.

Medicii nu sunt siguri de cauza exactă a fibromului, dar credința este că mai mulți factori contribuie la dezvoltarea lor. Fibromul se poate umfla sau se poate dezvolta dacă nivelul de estrogen este ridicat, de exemplu, în timpul sarcinii.

Fibromul se poate micșora, iar nivelul de estrogen va scădea în timpul menopauzei, motiv pentru care femeile aflate la menopauză pot să nu prezinte niciun simptom.

Wellness-ul alternativ tinde să dea vina pe produse lactate pentru cauza fibroamelor. Multe femei consumă prea multe lactate, în special brânză și înghețată. Produsele lactate sunt foarte nesănătoase și consumul prea mult din ele poate fi dăunător sănătății.

Detoxifierea organismului

Curățarea sau detoxifierea organismului este o modalitate benefică de a scăpa în mod natural de toxine și hormoni vechi, ambii putând contribui la formarea fibroamelor. Curățarea completă a corpului poate fi primul pas în direcția corectă spre minimizarea creșterii fibroamelor.

De asemenea, puteți lua în considerare participarea la o curățare a ficatului pentru a ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Hidratează, hidratează și hidratează

Menținerea hidratării este cea mai bună pentru o circulație adecvată în organism. Cel mai bine este să bei apă alcalină sau distilată, dar poți bea și ceaiuri din plante precum ghimbir, ceai verde, echinacea sau astragalus, toate acestea pot ajuta la scăderea inflamației.

Când vine vorba de apă, cantitatea recomandată de apă de băut este de opt pahare de250 ml pe zi.

Gata cu „mâncare albă”

Reduceți cantitatea de „mâncare albă” pe care o mâncați. Aceste alimente includ pâine albă, prăjituri, paste și prăjituri.

Acestea cresc insulina, care schimbă modul în care organismul metabolizează estrogenul și creează compuși în organism care pot duce la dezvoltarea fibroamelor.

Orice alimente care sunt inflamatorii este cel mai bine de evitat, deoarece pot contribui la umflare.

Împachetări cu ulei de ricin

Poate fi benefic să plasați un pachet de ulei de ricin cald pe abdomenul inferior pentru a ajuta la reducerea umflăturilor sau la minimizarea creșterii fibroamelor.

Puteți cumpăra un pachet de ulei de ricin sau vă puteți face singur. Pentru a vă face singur, înmuiați o bucată de flanel de lână în ulei de ricin și puneți-o pe abdomen. Acoperiți-l cu folie de plastic, puneți deasupra o pernă de încălzire sau o sticlă cu apă fierbinte, lăsați-l să acționeze aproximativ o oră și apoi îndepărtați-l.

Faceți acest lucru de patru ori pe săptămână timp de o lună sau până când simptomele dispar.

Oțet de mere

Oțetul de mere este un remediu natural excelent pentru fibrom, deoarece ajută la restabilirea unui echilibru al pH-ului neutru, îndepărtând toxinele din organism și promovând pierderea de grăsime.

Amesteca 1 lingura de otet de mere in 1 cana de apa distilata si bea aceasta regulat, crescand cantitatea de otet de mere pe masura ce corpul tau se obisnuieste. Până la 2 linguri per pahar este ideal.

Mănâncă usturoi

Usturoiul este o planta excelenta care are proprietati antiinflamatorii si antivirale.

Consumul de usturoi crud sau adăugarea lui la sucuri proaspete și smoothie-uri poate ajuta la descurajarea creșterii fibroamelor.

Dacă consumul de usturoi crud este prea intens, puteți găti cu el la fiecare masă pentru a beneficia de beneficiile acestuia. Totuși, rezultatele vor fi mai bune dacă îl mâncați în formă crudă.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

19 minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

49 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

o oră ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică