Categories: Ştiri sănătate

Baba Vanga: O țară trebuie să dispară ca să fie liniște pe Terra

O țară trebuie să dispară ca să fie liniște pe Terra – a spus Baba Vanga, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din lume.

Baba Vanga a murit în urmă cu mai bine de 25 de ani, dar de-a lungul timpului și cu mult înainte, și-a demonstrat abilitățile dincolo de comun.

În toate epocile au existat oameni care au pretins că sunt clarvăzători. Unii cred că sunt capabili să vadă viitorul și să lase diverse profetii pentru lume.

Una dintre aceste persoane a fost Vangelia Pandeva Gushterova, cunoscută sub numele de Baba Vanga. Ea a fost una dintre cele mai renumite clarvăzătoare din ultima vreme.

Această clarvăzătoare s-a născut în Bulgaria la 31 ianuarie 1911. La vârsta de 12 ani, din cauza unei tornade care i-a umplut ochii cu nisip, și-a pierdut vederea, dar de atunci a început să vadă viitorul prin viziuni și voci din „altă dimensiune”.

80% dintre predicțiile s-au dovedit a fi corecte

Faima sa a atras chiar atenția psihiatrilor, care prin studii științifice au ajuns la concluzia că aproximativ 80% dintre predicțiile acesteia s-au dovedit a fi corecte.

Clarvăzătoarea a prevăzut că cel de-al treilea război mondial va porni din Siria, unde în prezent există un conflict armat.

„Al Treilea Război Mondial va începe din Siria”, a spus Baba Vanga.

În profeţiile sale, aceasta a spus că, în secolul al 21-lea, va avea loc un conflict global după al cărui sfârşit se va instala o perioada de 1.000 de ani de pace pe Terra. Începutul acestui conflict va fi în Siria, iar pacea nu se va instala până când aceasta nu va fi dizolvată ca stat, arată România TV.

Odată ce Siria va fi ștearsă de pe faţa Pământului, se poate instala şi pacea pe Terra. Profeta vorbeşte despre „corbii” care vor secătui acest tărâm sirian de orice fel de resurse. Ea spune că, până ce aceşti „corbi” nu vor dispărea odată cu Siria, Terra nu poate avea linişte pentru un nou început. Interpreţii actuali cred că Baba Vanga făcea referire la membrii Statului Islamic, care poartă pe cap acele banderole negre.

Baba Vanga a prezis că războiul va începe ca un conflict minor

După aceea, se vor folosi arme atomice. Prezicătoarea nu înaintează o data precisă pentru sfârşitul marelui război, însă spune lucruri cutremurătoare despre ce se va întâmpla după.

După ce se va încheia acest conflict, crede ea, urmările vor fi devastatoare pentru Europa. “Bătrânul Continent” va fi aproape pustiit şi foarte puţini oameni vor reuşi să supravieţuiască conflictului. Puţinii supravieţuitori vor suferi de boli groaznice provocate de armele atomice. Apa potabilă aproape că va dispărea cu totul, însă timpul va rezolva această problemă.

Oamenii nu se vor mai duela pe câmpul de luptă din cauza religiei

În ciuda acestor consecinţe devastatoare, Vanga a prezis Baba Vanga: O țară trebuie să dispară ca să fie liniște pe Terra. Oamenii nu se vor mai duela pe câmpul de luptă din cauza religiei, iar Dumnezeu va fi unul şi acelaşi pentru toţi. Puţinele ţări care vor rămâne în picioare în Europa se vor unifica şi vor forma un conglomerat durabil şi stabil.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

41 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică