Sari la conținut

Profeții terifiante despre cel de-al Treilea Război Mondial. „NOSTRADAMUS reîncarnat” spune că 2023 va fi un an terifiant. Ce și când va fi exact…

Profeții terifiante despre cel de-al Treilea Război Mondial. „NOSTRADAMUS reîncarnat” spune că 2023 va fi un an terifiant. Ce și când va fi exact…

 

Adepții celebrului Nostradamus și al clarvăzătorilor moderni au un nou „cititor” în viitor, care spune ce va fi și când.

Veștile pe care le dă acest autointitulat „Nostradamus reîncarnat” sau „Nostradamus în viață” sunt destul de sumbre.

Foto: Daily Star

Tânărul cu nume interesant, Athos…, susține că a văzut dinainte pandemia, moartea Reginei Elisabeta a-II-a și alte evenimente triste…

În vârstă de 36 de ani, brazilianul Athos Salome are vești cumplite despre ce va să vină și roagă liderii mondiali să ia măsuri pentru a opri o nouă catastrofă planetară.

Semnele care arată începutul războiului

Athos avertizează că Statele Unite ale Americii sunt în mare pericol de a fi trădate și invadate…

Iar acest lucru se va întâmpla cât de curând, prin 2024 sau 2026. NU știe exact… Dar știe care sunt semnele că războiul a început.

Potrivit Daily Star, brazilianul avertizează că nu va mai rămâne nimic…

„Atunci când vor cădea tot felul de lucruri din cer și nimic nu va mai rămâne, va fi avertismentul că acel război a început”, a mai spus Athos Salome.

Totuși, tânărul nu spune nimic despre ce țară sau oraș este vorba în vedeniile sale.

„Nostradamus reîncarnat” mai vorbește despre un grup de mari lideri ai lumii care se vor uni pentru a aduce iadul peste America.

El susține că această acțiune va avea efecte mult mai grave decât ce a fost în 2001, 11 septembrie, când au murit aproape 3.000 de persoane.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: