Categories: Stil de viaţă

Baba Vanga, profeții ȘOCANTE pentru 2024. Ce se va întâmpla anul viitor

Adesea descrisă drept Nostradamus al epocii moderne, Baba Vanga a fost o bulgăroaică mistică ale cărei presupuse abilități profetice au adus-o în atenția publicului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Oarbă încă din copilărie, dar aparent capabilă să vadă departe în viitor, ea a devenit în curând o figură foarte apreciată, persoane importante precum țarul bulgar Boris al III-lea și liderul sovietic Leonid Brejnev consultând-o personal.

De atunci, ea a fost considerată ca fiind cea care a prevăzut multe evenimente dramatice, de la scufundarea tragică a submarinului Kursk în anul 2001, până la atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001, care au schimbat lumea. Faima ei este cu atât mai impresionantă dacă luăm în considerare lipsa unor înregistrări scrise care să detalieze ce anume a spus sau nu a spus, scrie Sky History.

Deși Baba Vanga a murit în 1996, viziunile ei continuă să fie considerate de mulți drept semnificative. Într-adevăr, una dintre previziunile ei raportate pentru 2023 – că vom asista la o activitate solară care ar putea avea consecințe grave pentru Pământ – pare să fi fost susținută de evenimente din lumea reală.

În august 2023, s-a raportat că NASA a detectat o pată solară masivă care ar putea provoca erupții solare și „ejecții de masă coronală” de plasmă solară. Astfel de evenimente pot face ravagii în rețelele electrice și în alte infrastructuri, cu consecințe grave pentru societate.

Cu toate acestea, presupunând că trecem cu bine de acest an, care dintre scenariile Baba Vanga s-ar putea să se întâmple în 2024? Să luăm în considerare unele dintre cele mai discutate profeții.

O modificare a orbitei?

Erupțiile solare nu erau singurele fenomene astronomice de pe radarul psihic al Babei Vanga. Se spune că ea ar fi prezis un eveniment și mai incredibil: o modificare a orbitei Pământului.

Orbitele corpurilor din sistemul solar sunt determinate de forțele gravitaționale și sunt întotdeauna predispuse la schimbări. Cu toate acestea, astfel de modificări au loc, de obicei, într-un mod foarte gradual, pe perioade lungi de timp, astfel încât orice lucru mai radical ar avea rezultate dramatice pentru noi toți. Gândiți-vă la perturbarea climei, la creșterea nivelului de radiații și la un haos general asupra căruia nu am putea face nimic.

Desfășurarea de arme biologice?

Una dintre cele mai tulburătoare predicții atribuite lui Baba Vanga implică faptul că o „țară mare” va efectua teste sau atacuri cu arme biologice.

O descoperire în domeniul calculului cuantic?

Lumea trece în prezent printr-o revoluție a învățării automate, așa că este de înțeles că tehnologia generativă de inteligență artificială, precum ChatGPT, ocupă primele pagini ale ziarelor. Mai puțin discutat de presa mainstream este faptul că domeniul calculului cuantic progresează, de asemenea, într-un ritm amețitor.

Calculatoarele cuantice sunt capabile să rezolve probleme mult mai rapid decât calculatoarele tradiționale prin aplicarea efectelor mecanicii cuantice și prin utilizarea de „qubiți” (biți cuantici), spre deosebire de cei mai cunoscuți „biți”.

Este o chestie extraordinar de complexă, care pare a fi de domeniul SF-ului, dar cu siguranță se întâmplă. Și este incredibil să ne imaginăm că Baba Vanga, o mistică care trăia în munții bulgari, a prevăzut, se pare, o descoperire în domeniul calculului cuantic în zilele noastre. Dacă se va întâmpla în 2024, va accelera în mod inevitabil și mai mult revoluția inteligenței artificiale, afectând viețile aproape tuturor oamenilor de pe Pământ.

Sursă foto: Cotidianul

Bebeluși de laborator?!

O profeție mult discutată a lui Baba Vanga implică ființe umane care sunt crescute și născute în laboratoare. Sau s-a referit ea la faptul că oamenii ar putea fi „modificați” la nivel genetic și, astfel, să fie proiectați după specificațiile părinților lor? Oricare ar fi adevărul exact despre ceea ce a preconizat mistica, este cu siguranță un lucru distopic, care este greu de imaginat că se va întâmpla chiar anul viitor.

Acestea fiind spuse, este cu siguranță posibil să asistăm la progrese surprinzătoare în domeniul testelor genetice, al fertilizării in vitro și al nașterii, cu potențiale ramificații în ceea ce privește modul în care oamenii abordează nașterea. Poate că nu suntem pe cale să intrăm în realitatea visată de Aldous Huxley în Brave New World, în care oamenii sunt crescuți în cuve, dar s-ar putea să ne aflăm în pragul unor schimbări incredibile.

Descoperiri medicale uimitoare?

Vom încheia într-o notă ceva mai optimistă – și anume, predicția lui Baba Vanga, potrivit căreia omenirea va încătușa cancerul „cu lanțuri de fier”. Cu alte cuvinte, vindecarea în sfârșit a oamenilor de acest flagel. Ar putea fi 2024 anul în care se va întâmpla acest lucru?

Baba Vanga însăși s-a stins din viață din cauza cancerului și se spune că, în timpul unui interviu din 1990, a precizat data exactă a morții sale: 11 august 1996. Dacă ea este la fel de exactă în ceea ce privește descoperirile medicale, s-ar putea să ne așteptăm la un viitor mult mai luminos pentru sănătatea umană. Asta dacă evităm să fim distruși de o schimbare a orbitei planetei, bineînțeles, conchide sursa.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

10 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

11 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

11 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

12 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

12 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

13 ore ago

Citeste si: