Sari la conținut

Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care va fi sfârșitul lumii

Multe dintre profețiile clarvăzătoarei oarbe s-au adeverit de când a murit la vârsta de 86 de ani, în 1996 – dar una dintre cele mai îngrijorătoare este data la care susține că se va sfârși lumea.

A fost dezvăluită predicția înfricoșătoare a Babei Vanga cu privire la data la care „lumea se va sfârși”.

Se spune că femeia ar fi prevăzut Brexit-ul, atacurile de la Turnurile Gemene și ascensiunea ISIS, printre alte evenimente istorice de o acuratețe stranie.

Înainte de a muri la vârsta de 86 de ani, ea a făcut și alte predicții despre cum se va schimba lumea pentru totdeauna, inclusiv în 2164, când a afirmat că animalele vor deveni pe jumătate umane, și în 2288, când a spus că va fi posibilă călătoria în timp.

Iar acum a ieșit la iveală una dintre cele mai tulburătoare predicții ale ei – anul în care se va „sfârși” lumea.

Citeste si:

Baba Vanga, care a avut o copilărie tragică și a rămas oarbă de mică, a spus că 5079 va fi sfârșitul lumii.

Deși nu a detaliat de ce sau cum se va întâmpla acest lucru, se spune că are o rată de succes de 85% în ceea ce privește predicțiile sale și este renumită ca un fenomen.

Baba Vanga a început să-și dea seama că are un dar după ce și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani, când se pare că a fost ridicată în aer în timpul unei furtuni și aruncată pe un câmp, potrivit Mirror.

Când a încercat să își deschidă ochii, aceștia erau acoperiți de pământ și praf și a rămas în agonie. În ciuda a trei operații, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva vederea.

Ulterior, a păcălit moartea la vârsta de 18 ani, după ce a suferit de pleurezie – care afectează respirația și plămânii – medicii crezând că va muri.

De asemenea, s-a născut prematur și a suferit complicații de sănătate, a crescut în sărăcie, a trebuit să aibă grijă de frații ei după moartea mamei și a mamei vitrege și și-a văzut tatăl arestat după ce a fost acuzat de activități pro-bulgare.

A început să experimenteze lucruri neobișnuite în visele sale

Ea a început să experimenteze lucruri neobișnuite în visele sale, să audă voci, să vorbească cu morții și cu plantele, precum și să aibă viziuni care au determinat-o să prezică evenimente care s-au adeverit extrem de „precise”.

Oamenii se înghesuiau la casa ei pentru a fi vindecați și pentru a li se prezice viitorul. Se pare că ea ținea un cub de zahăr în mână ca și cum ar fi fost un cristal.

Și ar fi văzut viața unei persoane jucându-se în mintea ei ca într-un film – de la naștere până la moarte.

În 1989 a ghicit că America va fi lovită de un atac terorist comis de două „păsări de oțel

Ea a spus: „Groază, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel. Lupii vor urla în tufișuri, iar sângele nevinovat va țâșni”.

Baba ar fi profețit o invazie a Europei în 2016 de către extremiștii islamiști, un conflict pe care ea l-a prezis că va începe odată cu Primăvara Arabă din 2010.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.