Categories: Stil de viaţă

Bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri

Bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri. Într-un studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud, s-a constatat că acele cupluri cu o diferență de înălțime mai mare tind să aibă o relație mai reușită și mai lungă decât celelalte.

Autorii studiului au colectat datele de la 7.850 de cupluri pe o perioadă extinsă de timp. Potrivit doctorului Kitae Sohn, cercetătorul principal al echipei, s-a observat că o mare diferență de înălțime între partenerii cuplului a fost corelată cu fericirea soției.

Într-un alt studiu, realizat în 2013, de către o echipă de psihologi olandezi, s-a descoperit că femeile preferă bărbații mai înalți deoarece sunt percepuți ca fiind mai puternici și mai calificați în a evita amenințările fizice pentru familie.

Într-un studiu realizat de Universitatea din Pennsylvania și Universitatea din Michigan, s-a descoperit că femeile sunt atrase de bărbați mai înalți deoarece aceștia tind să aibă mai multă încredere în sine. Un alt studiu susține ideea că bărbații mai înalți au mai multe șanse de a deveni bogați și stabili din punct de vedere financiar în comparație cu bărbații mai scunzi.

Acest lucru se datorează nutriției de care bărbații mai înalți au avut parte în copilărie și prin care și-au întărit abilitățile cognitive și umane, oferindu-le un avantaj de a părea mai capabili, demni de încredere și încrezători.

Lidia Fecioru: Femeilor le plac bărbații înalți.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de ce bărbații înalți și femeile scunde formează cele mai fericite cupluri.

Sursă foto:: arhiva Doctorul Zilei

„Nu știu dacă sunt fericiți, ci sunt frumoși. Femeilor le plac bărbații înalți. Sunt prezentabili și le stă bine cu tot ce pun pe ei. Tuturor femeilor le plac bărbații înalți, însă mai ales celor mici de statură”, spune Lidia Fecioru.

Pe de altă parte, în unele cazuri, bărbații care au o relație cu femei mai înalte nu sunt neapărat complexați.

„Sunt foarte mulți bărbați care au lângă ei femei fotomodel, care sunt foarte înalte. Pentru bărbat, este un motiv de mândrie, un fel de: Uite ce am eu!

Eu cred că echilibrul este atunci când cei doi au o înălțime aproape similară. Femeile se uită întotdeauna să poată purta o încălțăminte cu toc.

Am văzut foarte multe femei care, la petreceri, nu se pot încălța cu tocuri pentru că soțul este scund”, mai spune Lidia Fecioru.

Cu toate acestea, bioenergoterapeutul afirmă că fericirea nu depinde de înălțimea partenerilor, ci de felul în care aceștia s-au susținut și au rezistat în relație.

„Fericirea constă în cu totul altceva. De exemplu, atunci când poți să te lauzi cu 50 de ani de căsnicie și cu ce ai lăsat în urma ta”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Recent Posts

Horoscop RUNE 13-19 mai. Mihai Voropchievici anunță zodia favorizată a săptămânii; „Are protecție TOTALĂ”

Horoscop rune 13-19 mai. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu vești deosebit de favorabile pentru nativii…

9 minute ago

Dr. Monica Pop: „Nimeni nu vorbește de ei! Ei țin pacientul în viață ore întregi”

Dr. Monica Pop subliniază importanța vitală a muncii colegilor săi anesteziști. "Nimeni nu vorbește de…

30 de minute ago

Condimentul care crește riscul de cancer de stomac cu 40%. E nelipsit de pe mesele românilor

Un ingredient cancerigen e consumat în cantități mari de către români.  Cercetătorii de la Centrul…

50 de minute ago

Cum poți primi o pensie de 8.500 lei după 34 de ani de muncă

Cum poți primi o pensie de 8.500 lei după 34 de ani de muncă. Până…

o oră ago

Cu ACEASTĂ practică veche de 4.000 de ani poți învinge stresul

Vechea practică de a merge în labirinturi a fost din ce în ce mai populară…

o oră ago

Tulburarea alimentară afectează un sfert dintre persoanele cu diabet zaharat dependent de insulină

Aproape un sfert dintre pacienții cu diabet zaharat insulino-dependent cu vârsta de 16 ani și…

2 ore ago

Citeste si: