Categories: Expertul zilei

Bărbatul căruia i s-a micșorat bărbăția după ce a avut COVID. Ce i-au spus medicii? Pierderea este substanțială

Bărbatul susține că și-a pierdut 1,5 inci (aproximativ 4 cm) din lungimea penisului după ce COVID i-a cauzat leziuni vasculare severe – iar medicii i-au spus că este ireversibil.

Un bărbat din SUA a susținut că penisul i s-a micșorat cu 1,5 inci ca urmare a leziunilor vasculare suferite după ce a contractat Covid.

Nefericita victimă, care s-a identificat ca un bărbat heterosexual la treizeci de ani, a spus că problema a avut „un impact profund asupra încrederii în sine și abilităților mele în pat”.

Bărbatul a spus că a contractat o criză severă de virus în iulie anul trecut, dar după ce a fost externat din spital după recuperare, a rămas cu un caz ciudat de disfuncție erectilă (DE).

Această afecțiune a fost remediată cu tratament de-a lungul timpului, dar spre disperarea sa, victima a constatat că penisul i s-a contractat considerabil – o afecțiune care i-au spus medicii este probabil permanentă din cauza leziunilor vasculare în țesutul său erectil.

Acesta vine în momentul în care un studiu de la University College London pe 3.400 de persoane a descoperit că un penis micșorat era un simptom rar printre cei 200 care au dezvoltat Covid-ul lung.

Între timp, un studiu publicat în World Journal of Men’s Health de către Universitatea din Miami Miller School of Medicine a arătat că disfuncția pe scară largă a celulelor endoteliale din infecția cu Covid-19 poate contribui la disfuncția erectilă semnificativă.

Vorbind la podcastul  How To Do It, victima și-a dezvăluit suferința tulburătoare.

„Sunt un bărbat heterosexual la treizeci de ani. În iulie anul trecut, am contractat Covid și am fost foarte bolnav. Când am ieșit din spital, am avut niște probleme de disfuncție erectilă. Acestea s-au îmbunătățit treptat cu ceva asistență medicală, dar se pare că am rămas cu o problemă de durată.

Penisul meu s-a micșorat. Înainte să mă îmbolnăvesc, eram peste medie, nu uriaș, dar cu siguranță mai mare decât în mod normal. Acum am pierdut aproximativ trei centimetri și jumătate și am devenit cu siguranță mai puțin decât media.

Se pare că se datorează leziunilor vasculare, iar medicii par să creadă că este probabil permanent.

Nu ar trebui să conteze cu adevărat, dar a avut un impact profund asupra încrederii mele în abilitățile mele în pat”.

Ca răspuns la afirmația pacientului, dr. Charles Welliver, urolog și director al sănătății bărbaților la Albany Medical College, NY, a spus că infecția cu Covid poate provoca într-adevăr disfuncție erectilă și, în unele cazuri, o micșorare a penisului în cazul în care disfuncție erectilă persistă o perioada de timp.

„Puteți conecta aceste puncte… Există probleme vasculare destul de semnificative care apar la băieți.

Studiile au arătat, de fapt, că bărbații pot face priapism – erecția prelungită, care este periculoasă în sine – și bărbații pot avea, de asemenea, disfuncție erectilă de la Covid, așa că poate merge în ambele direcții.

Când băieții suferă de disfuncționalitate, au o lipsă de erecții pentru o perioadă, iar atunci când se întâmplă acest lucru, chiar se micșorează”.

Recent Posts

Apar semafoarele cu patru culori: roșu, galben, verde și alb. Care este explicația

Nu peste mult timp am putea avea semafoare cu patru culori: roșu, galben, verde și…

19 minute ago

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani în luna iunie. Vin câștiguri din toate părțile și au noroc pe toate planurile

Patru zodii vor câștiga MULȚI bani. Începând cu luna iunie, nativii din Berbec, Scorpion, Capricorn…

49 de minute ago

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

10 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

11 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

11 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

12 ore ago

Citeste si: