Sari la conținut

Beneficii ale zincului lichid pentru sănătate. Printre altele, ajuta la ameliorarea simptomelor de disfuncție erectilă

zincul în formarea imunității
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
ce importanta are zincul in organism

Beneficii ale zincului lichid pentru sănătate. Printre altele, ajuta la ameliorarea simptomelor de disfuncție erectilă.

Trăim vremuri în care, mai mult ca oricând, suntem interesați de starea sănătății noastre. Dacă veți face unele unele cercetări, veți vedea că există câteva vitamine după care corpul vostru tânjește pentru îndeplinirea diferitele sale funcții zilnice.

Una dintre aceste vitamine, deosebit de utilă pentru mai multe sisteme din corpul dvs., este zincul. Zincul este un mineral esențial pentru sănătatea generală a corpului. Este foarte abundent în corpul tău, al doilea după fier. Puteți cumpăra acest mineral în câteva forme diferite, inclusiv o pastilă sau zinc lichid ușor de luat. Iată câteva beneficii esențiale pentru sănătatea consumului de zinc lichid, potrivit influencive.com.

Beneficii ale zincului lichid pentru sănătate

1. Sprijin imunitar

Acesta poate fi un beneficiu despre care ați auzit deja, deoarece zincul este popular pentru tratarea răcelii obișnuite. În primul rând, zincul joacă un rol crucial în funcționarea și semnalizarea celulelor imune. Zincul stimulează răspunsurile în aceste celule imune în timp ce controlează și reglează sistemul. S-a demonstrat că reduce semnificativ lungimea răcelii comune și joacă un rol pozitiv în răspunsul imun al adulților în vârstă.

2. Reduceți inflamația

Inflamația este de obicei cauza principală a multor probleme de sănătate, inclusiv durerea, declinul mental și multe boli cronice. Această inflamație și multe boli cronice sunt cauzate de stresul oxidativ al celulelor din corpul dumneavoastră. Zincul are proprietăți antioxidante și, de asemenea, poate reduce proteinele inflamatorii din corpul dvs. Ceea ce înseamnă că poate combate direct această problemă în mai multe moduri.

Beneficii ale zincului lichid pentru sănătate

3. Ar putea ajuta la acnee și sănătatea generală a pielii

Principalele cauze ale acneei sunt porii înfundați, inflamația pielii și un exces de anumite bacterii din piele. Zincul poate ajuta atât în ​​formele topice, cât și pe cele administrate oral, pentru a reduce numărul acestor bacterii, calmând și scăzând inflamația și încetinind supraproducția de uleiuri din glandele dumneavoastră. Aceste proprietăți anti-inflamatorii îl fac eficient în tratarea nu numai a acneei, ci și a altor afecțiuni ale pielii, cum ar fi rozaceea, eczema, ulcerele pielii, negii și alte probleme comune ale pielii. Acest lucru îl face perfect pentru promovarea și menținerea sănătății generale a pielii.

4. Vindecarea rănilor

Zincul are proprietăți care ajută la repararea membranei celulare, formarea colagenului, diviziunea celulară și sinteza proteinelor. Aceste lucruri sunt necesare pentru procesul de reparare a rănilor, făcând din zinc un mineral util și esențial pentru vindecarea rănilor de pe corp. Acestea, în combinație cu beneficiile critice pe care le oferă pentru a preveni infecția, oferă un cocktail perfect de proprietăți benefice pentru a accelera un proces de vindecare mai intens.

Beneficii ale zincului lichid pentru sănătate

5. Zinc și disfuncție erectilă

Deși mulți factori pot provoca disfuncție erectilă la bărbați, unul dintre factorii care contribuie poate fi deficitul de testosteron. Atât deficiența de testosteron, cât și disfuncția erectilă pot fi legate direct de un deficit de zinc, iar zincul poate îmbunătăți nivelurile naturale de testosteron și poate ajuta la ameliorarea simptomelor de disfuncție erectilă. Este important să rețineți că sunt încă efectuate studii pentru a demonstra modul în care zincul interacționează cu testosteronul și disfuncția erectilă.

De ce zincul lichid este mai bun

Deși zincul se găsește în multe dintre alimentele pe care le consumăm, există încă grupuri de oameni care nu pot obține suficient zinc din dieta lor zilnică, cum ar fi veganii și vegetarienii, cei cu probleme gastrointestinale și alcoolismul. Aici suplimentele de zinc pot fi benefice în furnizarea organismului de zincul de care are nevoie.
Zincul lichid oferă o modalitate confortabilă și simplă de a obține acest mineral esențial în corp. Este mai ușor de înghițit decât o pastilă, vegană, adecvată pentru celiaci. Un bărbat adult are nevoie de 11 miligrame în fiecare zi, iar femeile adulte ar trebui să ia 8.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: