Categories: Stil de viaţă

Băutura pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare seară: Este bună pentru plămâni!

Din cuprinsul articolului

Sofia Vicoveanca a dezvăluit care este rețeta băuturii minune pe care o servește înainte de a merge la culcare, despre care afirmă că are proprietăți incredibile în susținerea sistemului imunitar.

Înainte de culcare, Sofia Vicoveanca preferă să se bucure de o băutură cu proprietăți ” miraculoase” care sprijină sistemul imunitar. Artista preferă să apeleze la mijloace naturale pentru a rămâne în formă la 82 de ani.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, pentru ego.ro.

Terci pentru răgușeală

De asemenea, ea a precizat și ce metodă utilizează pentru a preveni răgușeala.

„Pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca acordă, de asemenea, o atenție deosebită aspectului său fizic și, în ciuda vârstei sale, optează pentru o alimentație sănătoasă, se ține departe de grăsimi și alimente prăjite și alege să mănânce mai degrabă fructe și legume.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănânc brânză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film”, declara în presă în urmă cu ceva timp.

Sofia Vicoveanca nu consumă cafea deoarece are tensiune arterială ridicată. Preferă întotdeauna un cappuccino cu mult lapte sau un ceai.

Recent Posts

Când ajung noile taloane de pensii recalculate și la ce să fie atenți pensionarii

Poșta Română va începe să livreze noile taloane de pensie către pensionari, chiar în următoarele…

9 minute ago

Fenomen îngrijorător. Rata cancerelor de colon a crescut cu 500% la această categorie de vârstă

Cazurile de cancer de colon sunt tot mai frecvente la adulții tineri, însă datele recente…

39 de minute ago

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii. Cât are fiecare, în medie

Românii au strâns o sumă record la Pilonul II de pensii.Românii au reușit să acumuleze…

o oră ago

Cercetător român: Acest fruct dizolvă și elimină acidul uric

Fructul care dizvolvă acidul uric și menține ficatul sănătos, recomandat de un cercetător român. E…

2 ore ago

Pesionarii ale căror pensii se recalculează de două ori. Şeful Casei de Pensii: „Vor beneficia de încă o altă creștere opțională”

Pensii recalculate de două ori. Daniel Baciu, șeful Casei Naționale de Pensii, a detaliat schimbările…

3 ore ago

Citeste si: