Băutura preferată la micul dejun a Regelui Charles ce scade nivelul colesterolului pentru a menține inima sănătoasă

Potrivit fostului secretar de presă al noului rege, se spune că Charles al III-lea se bucură de un mic dejun târziu, constând dintr-o băutură care s-a dovedit a reduce riscul de cancer, protejează inima și îmbunătățește longevitatea.

Cu un program plin de întâlniri și evenimente, mâncarea și băuturile pentru micul dejun ale regelui să îi asigure monarhului energia necesară.

Se spune că alegerile sale pentru micul dejun au un impact pozitiv asupra longevității datorită proprietăților lor anti-cancer și de scădere a colesterolului.

Potrivit nutriționistului principal de la Lifesum Signe Svanfeldt, băutura sa caldă preferată este una „care îmbunătățește sănătatea inimii și scade tensiunea arterială”.

Monarhul bea ceai Darjeeling și un pahar mic de suc de fructe – și ambele băuturi sunt minunate din mai multe motive de sănătate.

„Ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, având în vedere conținutul de antioxidanți, vitamine și polifenoli, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamației și îmbunătățirea sănătății inimii”, spune Signe.

Ceaiul Darjeeling este bogat în quercetină, care este un compus despre care s-a demonstrat că reduce riscul de ateroscleroză.

Ateroscleroza este acumularea de placă în artere – una dintre cauzele principale pentru un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Cercetările anterioare au descoperit că o dietă constând din flavonoide precum quercetina are beneficii pozitive pentru sănătate, în special asupra inimii.

S-a descoperit că compușii polifenolici bogați ai ceaiului Darjeeling inhibă creșterea cancerului în mai multe moduri, reducând și dezvoltarea tumorii.

„Polifenolii ajută la scăderea riscului de formare a celulelor canceroase”, spune Molly Myers, dietetician și nutriționist.

„Cercetările sugerează că dietele bogate în alimente care conțin polifenoli ar putea oferi o anumită protecție împotriva dezvoltării bolilor de inimă, bolilor neurodegenerative, cancerului și diabetului”, a adăugat doctorul Susan Rodder, cardiolog.

„Specific bolilor cardiovasculare, polifenolii pot oferi protecție prin îmbunătățirea funcției mucoasei interioare a inimii și a vaselor de sânge, creșterea colesterolului HDL protector (colesterolul bun), scăderea colesterolului LDL, colesterolul rău) și promovarea activității antiplachetare și antiinflamatoare”

Într-un studiu publicat în Biblioteca Națională de Medicină, a fost investigată activitatea anticanceroasă a ceaiului Darjeeling.

Sobolanilor masculi li s-a administrat extract de Darjeeling cu probe de sange analizate ulterior.

Cercetătorii au remarcat că compusul de polifenoli găsit în ceai este „capabil să reducă riscul unei varietăți de boli umane, inclusiv cancerul sau proliferarea necontrolată a celulelor”.

Cercetarea a concluzionat că ceaiul Darjeeling are „efecte anticancerigene și ar putea avea proprietăți chimio-preventive”.

La micul dejun, regele Charles este cunoscut și că se bucură de un pahar de suc de fructe, care ajută „la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre al regelui”, a spus Svanfeldt potrivit The Mirrror.

Se spune că conținutul de antioxidanți ajută la reducerea riscului anumitor probleme de sănătate, iar vitaminele din suc ajută organismul să funcționeze bine.

Recent Posts

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

23 de minute ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

52 de minute ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

o oră ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

2 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

2 ore ago

Înlocuitor pentru un medicament antiinflamator. Poți să iei asta, fără prescripție medicală

Înlocuitor pentru Aspenter. Aspenterul este un medicament antiinflamator nesteroidian, utilizat pentru tratarea durerii și inflamației…

3 ore ago

Citeste si: