duminică, noiembrie 27, 2022

Potrivit fostului secretar de presă al noului rege, se spune că Charles al III-lea se bucură de un mic dejun târziu, constând dintr-o băutură care s-a dovedit a reduce riscul de cancer, protejează inima și îmbunătățește longevitatea.

Cu un program plin de întâlniri și evenimente, mâncarea și băuturile pentru micul dejun ale regelui să îi asigure monarhului energia necesară.

Se spune că alegerile sale pentru micul dejun au un impact pozitiv asupra longevității datorită proprietăților lor anti-cancer și de scădere a colesterolului.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Potrivit nutriționistului principal de la Lifesum Signe Svanfeldt, băutura sa caldă preferată este una „care îmbunătățește sănătatea inimii și scade tensiunea arterială”.

Monarhul bea ceai Darjeeling și un pahar mic de suc de fructe – și ambele băuturi sunt minunate din mai multe motive de sănătate.

„Ceaiul Darjeeling are multe beneficii pentru sănătate, având în vedere conținutul de antioxidanți, vitamine și polifenoli, inclusiv scăderea tensiunii arteriale, reducerea inflamației și îmbunătățirea sănătății inimii”, spune Signe.

Ceaiul Darjeeling este bogat în quercetină, care este un compus despre care s-a demonstrat că reduce riscul de ateroscleroză.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Ateroscleroza este acumularea de placă în artere – una dintre cauzele principale pentru un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Cercetările anterioare au descoperit că o dietă constând din flavonoide precum quercetina are beneficii pozitive pentru sănătate, în special asupra inimii.

S-a descoperit că compușii polifenolici bogați ai ceaiului Darjeeling inhibă creșterea cancerului în mai multe moduri, reducând și dezvoltarea tumorii.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

„Polifenolii ajută la scăderea riscului de formare a celulelor canceroase”, spune Molly Myers, dietetician și nutriționist.

„Cercetările sugerează că dietele bogate în alimente care conțin polifenoli ar putea oferi o anumită protecție împotriva dezvoltării bolilor de inimă, bolilor neurodegenerative, cancerului și diabetului”, a adăugat doctorul Susan Rodder, cardiolog.

„Specific bolilor cardiovasculare, polifenolii pot oferi protecție prin îmbunătățirea funcției mucoasei interioare a inimii și a vaselor de sânge, creșterea colesterolului HDL protector (colesterolul bun), scăderea colesterolului LDL, colesterolul rău) și promovarea activității antiplachetare și antiinflamatoare”

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în România! A murit o mare actriță...

Într-un studiu publicat în Biblioteca Națională de Medicină, a fost investigată activitatea anticanceroasă a ceaiului Darjeeling.

Sobolanilor masculi li s-a administrat extract de Darjeeling cu probe de sange analizate ulterior.

Cercetătorii au remarcat că compusul de polifenoli găsit în ceai este „capabil să reducă riscul unei varietăți de boli umane, inclusiv cancerul sau proliferarea necontrolată a celulelor”.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Cercetarea a concluzionat că ceaiul Darjeeling are „efecte anticancerigene și ar putea avea proprietăți chimio-preventive”.

La micul dejun, regele Charles este cunoscut și că se bucură de un pahar de suc de fructe, care ajută „la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre al regelui”, a spus Svanfeldt potrivit The Mirrror.

Se spune că conținutul de antioxidanți ajută la reducerea riscului anumitor probleme de sănătate, iar vitaminele din suc ajută organismul să funcționeze bine.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private