Categories: Stil de viaţă

Brooke Shields își uimește fanii cu chipul ei la 56 de ani: „O frumusețe atât de naturală!

Brooke Shields, în vârstă de 56 de ani, a afișat atât de multe look-uri iconice de machiaj în cariera sa legendară de model și actriță, așa că, în mod natural, mulți fani vor să îi audă sfaturile de frumusețe!

Brooke Shields își uimește fanii cu chipul ei la 56 de ani: „O frumusețe atât de naturală!

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Shields a permis celor  milioanelor de urmăritori ai săi să arunce o privire asupra rutinei sale de machiaj și de îngrijire a pielii și a produselor sale preferate.

Shields și-a început interviul video arătând că preferă un produs de curățare delicat anti-îmbătrânire fie pentru a se demachia, fie pentru a-și pregăti pielea pentru o ieșire în oraș, deoarece acest pas are multe utilizări și beneficii, potrivit shefinds.com.

„Acum, pe măsură ce am îmbătrânit și nu mai am la fel de multă elasticitate în piele, mi-am dat seama că trebuie să fiu mai delicată”, a spus ea, înainte de a alege un supliment topic de colagen. Vedeta Endless Love a detaliat apoi dragostea ei pentru tratamentele faciale și le-a arătat telespectatorilor cum folosește picături pentru ochi pentru a reduce roșeața, plasturi sub ochi, o mască pentru buze.

Am fost model de când eram o copilă

„Lucrul nebunesc în legătură cu machiajul este că am fost model de când eram o copilă, nu am acordat niciodată atenție machiajului. Nu mi-am dat seama niciodată cum să mă machiez singură, pentru că cinva lucra pentru mine”, a spus vedeta.

Acum, ea a explicat că preferă o strategie de machiaj „mai puțin înseamnă”, mai degrabă decât una „teatrală”, precum multe tendințe moderne de contur.

Ea a folosit o paletă de farduri de ochi și un iluminator pentru a-și pune în valoare frumusețea naturală, iar a folosit un blush pentru a-și amplifica și mai mult look-ul.

Rutina de machiaj

Partea ei preferată din rutina de machiaj, a spus ea, este rimelul. „Nu pot avea niciodată prea mult rimel. Este ceva la care sunt înnebunită”, a spus ea și, având în vedere modul în care atrage atenția asupra ochilor ei albaștri uimitori, putem înțelege de ce!

La final a inclus contur de buze, luciu de buze și creion de sprâncene. Înainte de a ieși pe ușă la un eveniment sau pe covorul roșu, Shields spune că folosește un fixator de machiaj pentru a-și menține subtilul look multe ore.

Recent Posts

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

29 de minute ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

10 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

10 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

11 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

11 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică