duminică, august 7, 2022

Raluca Radu, soția celebrului prezentator TV Mircea Radu, a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a petrecut în Piatra Neamț.

Mircea Radu, devastat! Soția lui, transportată de urgenţă la spital

Conform ultimelor informații, Raluca și bărbatul care o însoțea au traversat regulamentar, însă un taximetrist grăbit nu a mai putut evita pericolul și i-a lovit.

Raluca Radu se afla pe o stradă din Piatra Neamț, alături de un bărbat, mai exact o rudă de a sa în vârstă de 66 de ani. Cei doi au vrut să traverseze strada, regulmanetar. Însă, din nefericire, la un moment dat, chiar pe trecerea de pietoni, cei doi au fost acroșați de un taximetrist, potrivit Antena3.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Cei doi au fost transportați la un spital pentru investigații medicale.

Etilotestul a indicat că șoferul nu consumase alcool. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Partenera de viață a lui Mircea Radu este mai tânără decât acesta cu aproape 20 de ani. Cei doi au împreună doi copii, iar soția vedetei TV este medic oncolog.

Dacă pe Mircea Radu îl cunoaște mai toată țara, partenera sa de viață preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, fiind, de fel, o femeie discretă.

Mircea Radu a povestit cum a început relația cu medicul oncolog.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

”Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri.

Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului…

Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a mai spus vedeta TV despre soția sa.

Te-ar mai interesa: Fructele verzi care pot reduce cancerele cu peste ...

Fostul prezentator spune că relația dintre el și copiii săi se bazează pe multă dragoste.

”Eu sunt cel mai puțin permisiv, dar am o relație bună cu cei doi copii ai mei, nu sunt nici zbir, dar nici nu mi se urcă-n cap. E o relație bazată pe multă dragoste – copiii sunt singurii care nu înșală la capitolul ăsta, ce le dai asta primești.

Clara are gropiță și ochi verzi, ca mine, iar Tudor e șaten cu ochi negri, dar are ce se cheamă „aerul meu. Adică temperamentul, mișcările, mersul meu”, mai spune Mircea Radu.

Te-ar mai interesa: Băuturi care scad colesterolul. Include-le în diet...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private