Categories: Stil de viaţă

Carmen Harra despre variola maimuței: „Apare o altă nenorocire”

Din cuprinsul articolului

Clarvăzătoarea Carmen Harra cunoscută pentru previziunele sale, a dat de această dată și verdictul despre evoluția variolei maimuței.

Variola maimuței se extinde cu repeziciune în Europa și a făcut chiar și primele victime în România.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra, într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Variola maimuță este o boală cauzată de virusul variolei maimuțelor. Este o boală zoonotică virală, ceea ce înseamnă că se poate răspândi de la animale la oameni. Se poate răspândi și între oameni.

Variola maimuțelor se găsește în mod obișnuit în Africa centrală și de vest, unde există păduri tropicale tropicale și unde trăiesc de obicei animalele care pot transporta virusul. Persoanele cu variola maimuțelor sunt identificate ocazional în alte țări din afara Africii centrale și de vest, în urma călătoriilor din regiunile în care variola maimuțelor este endemică.

Simptomele variolei maimuței

Simptomele variolei maimuței includ de obicei febră, dureri de cap intense, dureri musculare, dureri de spate, energie scăzută, ganglioni limfatici umflați și o erupție cutanată sau leziuni. Erupția cutanată începe de obicei în decurs de una până la trei zile de la debutul febrei. Leziunile pot fi plate sau ușor înălțate, umplute cu lichid limpede sau gălbui și apoi se pot forma cruste, se usucă și se desprind. Numărul de leziuni la o persoană poate varia de la câteva la câteva mii. Erupția tinde să se concentreze pe față, pe palmele mâinilor și pe tălpile picioarelor. Ele pot fi găsite și pe gură, organe genitale și ochi.

Simptomele durează de obicei între 2 și 4 săptămâni și dispar de la sine fără tratament. Dacă credeți că aveți simptome care ar putea fi variola maimuței, cereți sfatul medicului dumneavoastră. Anunțați-i dacă ați avut contact strâns cu cineva care a suspectat sau a confirmat variola maimuței.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

9 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

10 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

10 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

11 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

11 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

12 ore ago

Citeste si: