Categories: Stil de viaţă

Carmen Harra: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra a prevăzut cum va fi anul 2024. Veștile pe care le transmite cunoscuta parapsihologă nu sunt deloc bune pentru România.

Carmen Harra a lansat mai multe previziuni negre pentru România în anul 2024. Prezentă la emisiunea ” Online Story by Cornelia Ionescu”, renumita clarvăzătoare a declarat că anul 8, cel în care am intrat de curând, este unul al mișcărilor în toate direcțiile și în toate domeniile de interes.

Totodată, Harra a prevăzut un cutremur de mare magnitudine în România, astfel că oamenii trebuie să fie pregătiți, căci vor fi multe probleme și pentru buzunarele tuturor.

2024, deși este un an just, este unul tulbure, în viziunea clarvăzătoarei, care afirmă că vor fi multe transformări în domeniul politic, social și în economia mondială, se vor schimba guverne, vor cădea nume grele ale lumii, cu atât mai mult cu cât se apropie alegerile în multe țări, însă cursul istoriei va fi în esență unul bun.

Carmen Harra: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra atenționează populația asupra faptului că 2024 va fi anul transformărilor, însă nu doar în sensul bun. Potrivit acesteia, vor avea loc și fenomene naturale care ne vor da peste cap și schimbări politice care ne vor zgudui.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure.

Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.” , a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Recent Posts

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

17 minute ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

48 de minute ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

o oră ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

2 ore ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

2 ore ago

Citeste si: