Sari la conținut

Carmen Harra: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

carmen harra
sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Carmen Harra previziuni pentru anul 2024

Carmen Harra a prevăzut cum va fi anul 2024. Veștile pe care le transmite cunoscuta parapsihologă nu sunt deloc bune pentru România.

Carmen Harra a lansat mai multe previziuni negre pentru România în anul 2024. Prezentă la emisiunea ” Online Story by Cornelia Ionescu”, renumita clarvăzătoare a declarat că anul 8, cel în care am intrat de curând, este unul al mișcărilor în toate direcțiile și în toate domeniile de interes.

Totodată, Harra a prevăzut un cutremur de mare magnitudine în România, astfel că oamenii trebuie să fie pregătiți, căci vor fi multe probleme și pentru buzunarele tuturor.

2024, deși este un an just, este unul tulbure, în viziunea clarvăzătoarei, care afirmă că vor fi multe transformări în domeniul politic, social și în economia mondială, se vor schimba guverne, vor cădea nume grele ale lumii, cu atât mai mult cu cât se apropie alegerile în multe țări, însă cursul istoriei va fi în esență unul bun.

Carmen Harra: „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

Carmen Harra atenționează populația asupra faptului că 2024 va fi anul transformărilor, însă nu doar în sensul bun. Potrivit acesteia, vor avea loc și fenomene naturale care ne vor da peste cap și schimbări politice care ne vor zgudui.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure.

Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări.” , a precizat Carmen Harra, la WOWnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel