Categories: Expertul zilei

Carmen Tănase, acuze grave aduse autorităților: Vor să ne transforme pe toți în asistați social. Ce se întâmplă acum e o crimă!

Carmen Tănase, acuze grave aduse autorităților: Vor să ne transforme pe toți în asistați social. Ce se întâmplă acum e o crimă!

În urma liberalizării pieței de energie, după ce tot mai mulţi români sunt afectaţi de facturile mari la energie electrică şi gaze, ies la iveală drame de nedescris. Actrița Carmen Tănase a povestit la Antena 3 că inclusiv mama sa, în vărstă de 90 de ani, a primit o factură imensă.

Carmen Tănase, acuze grave aduse autorităților: Vor să ne transforme pe toți în asistați social. Ce se întâmplă acum e o crimă!

Carmen Tănase îi acuză pe guvernanți că nu s-au gândit la oameni când au luat aceste decizii. Ce se întâmplă cu oamenii „bolnavi sau neputincioși”, ai căror copii sunt plecați în străinătate, muncind pe nimic?

„Luna asta a primit 2.200 lei nu știu cu ce majorări și nu știu cu ce ajutor că ea are pensie, de fapt, 1.300 de lei. După atâția ani de muncă și muncă grea și acum a primit 2.200 de lei și a fost foarte mirată.

Sunt mulți oameni care nu au pe nimeni, sunt bolnavi care sunt neputincioși care au copiii plecați și ăia să muncească vai de steaua lor pentru câte 100 de euro prin străinătate la sparanghel sau cine știe pe unde, şi sunt într-o situație dramatică. Dar dacă conducătorii noștri dorm liniștiți știi lucrurile astea ce să mai zic”, a declarat Carmen Tănăase, potrivit sursei citate.

Actrița acuză autorităţile că prin măsurile luate vrea doar să-i trasforme pe români în persoane vulnerabile, în asistaţi sociali.

„Cumva, noi suntem transformați în persoane vulnerabile, asistați social. Asta a făcut statul cu populația sa, în principiu plătitoare de taxe, adică o populație care își plătește existența. Ceea ce se întâmplă acum cu facturile este o crimă.

Vor să ne transforme pe toți în asistați social, persoane vulnerabile. Trebuie să spunem stop. Brusc ne transformăm în asistați sociali! Dacă oamenilor le convine chestia asta, atunci bine”, a mai declarat actriţa.

„Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului”

Dramele pot deveni și mai grave, susține actrița, care se teme că în următoarele luni facturile vor continua să fie tot mai mari.

„Am totul pe curent electric. Şi încălzire și tot, ca atare am trecut acolo un consum când m-am înscris la furnizorul la care sunt și probabil că va veni regularizarea aia. Atunci o să fie crimă fatală, până atunci nu știu despre ce este vorba. Cât am trecut acolo, atât am plătit, atât am estimat, în sensul ăsta. Probabil că în februarie sau în martie o să fiu în pragul infarctului. Habar nu am, să vedem atunci.

Lipsa de reacție nu mai pot să spun că mă enervează, mă surprinde, sunt din ce în ce mai surprinsă. Eu mă mir continuu de vreo doi ani încoace în general în lipsa de reacție a oamenilor, așa că asta cu facturile… Dar probabil că la un moment dat lucrurile se vor agrava atât de tare încât mămăliga o să explodeze.

Adică gluma se îngroașă din ce în ce mai tare și la un moment dat va fi lupta pentru supraviețuire şi atunci probabil că se va reacționa. Soluție acum, în clipa aceasta, nu ar mai fi decât în unire. Deci, dacă am fi uniți am avea o soluție. Când o să fim uniți și o să trecem toți în aceeași oală atunci o să începem să discutăm, până atunci discuția este degeaba”, a concluzionat actriţa.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

6 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

6 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

7 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

7 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

8 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

8 ore ago

Citeste si: