vineri, octombrie 22, 2021

Carmen Tănase, despre refuzul de a se testa: „Tehnologia asta a fost inventată pentru cercetare/Dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”

Carmen Tănase a dezvăluit motivul

pentru care refuză testarea Covid. Actrița a precizat că l-a văzut pe inventatorul tehnologiei PCR care spune că invenția sa este destinată cercetării şi nu pentru a pune un diagnostic.

Carmen Tănase, despre refuzul de a se testa: „Tehnologia asta a fost inventată pentru cercetare”

„Pentru că întâmplător l-am văzut acum un an și ceva, un an și jumătate pe însuși inventatorul aceste tehnologii Real Time PCR care spunea într-un interviu, înainte de a muri desigur, într-un interviu pe înțelesul tuturor de ce acest test, sau tehnologia asta pe care inventat-o  nu poate pune un diagnostic.

Ea a fost inventată pentru altceva, pentru cercetare, pentru altceva și nu cred în rezultatul real al acestui test.

Şi m-am săturat de atâția șmecheri care s-au umplut de bani, au devenit milionari în timpul acestei pandemii și eu personal nu vreau să bag bani în buzunar acestor șmecheri”, a spus Carmen Tănase, potrivit Antena 3.

Reamintim ca Kary Mullis (1944-2019) este inventatorul PCR (Polymerase Chain Reaction, în română însemnând reacția de polimerizare în lanț, n.e.) a afirmat că, testul Polymerase Chain Reaction nu îți poate spune dacă ești bolnav sau dacă virusul pe care îl ai îți

poate dăuna. Acesta a menționat că totul ține de modul în care testul este interpretat

Kary Mullis: Testul nu iti spune daca esti bolnav… Testul nu iti spune daca virusul pe care il ai iti poate face vreun rau. La aceste teste totul se bazeaza pe lucruri invizibile si rezultatele sunt deduse.

Interlocutor: Vreau sa il intreb pe Karry cum au folosit gresit testul PCR astfel incat au estimat existenta unor virusuri RNA care pot, sau nu, sa fie acolo?

Kary Mullis: Eu nu cred ca testele PCR pot fi folosite gresit, ci doar sa le interpretezi gresit. Dacă să zicem, ei chiar pot găsi acest

virus în tine, cu acest test PCR, dacă o faci bine, poți depista orice, la oricine, astfel încât să ajungem la teoria budistă că totul este o iluzie

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal”

După ce numărul infectărilor a depășit cifra de 3 la mia de locuitori, Timișoara este acum primul municipiu din țară în care certificatul verde devine obligatoriu. În acest context, întrebată ce va face dacă certificatul verde va deveni obligatoriu peste tot, actriţa Carmen Tănase a subliniat că nu va face niciun compromis şi că va lupta pentru dreptul ei

atât cât va mai putea, legal.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal, pentru că încă mai pot din punct de vedere legal și vorbesc strict în numele meu. După care dacă nu se va mai putea și se va da o lege organică în Parlament așa cum s-a dat în Franța și în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a mai spus cunoscuta actriță.

Ultimele stiri