Adulții care au un nivel mai ridicat al acizilor grași Omega 3 – acizi care se găsesc aproape exclusiv în pește și fructe de mare – au o probabilitate de a-și scădea riscul general de mortalitate cu circa 27% și cel de a muri prin boli de inimă cu 35%, potrivit unui studiu nou realizat de Harvard School of Public Health și Universitata din Washington.
Per total, adulții cu un nivel ridicat de acizi grași în sânge trăiesc cu 2,2 ani mai mult decât cei cu un nivel redus. Studii recente au arătat că persoanele care au consumat fructe de mare și pește cel puțin o dată pe săptămână au avut un risc mai mic de a face Alzheimer.
Gura Siriului, una dintre destinaţiile preferate ale turiştilor! Obiectiv pe care nu ar trebui sa-l…
Trusa de prim-ajutor, o necesitate în vacanțe! Atunci când te pregătești să pleci în vacanță,…
Atenționare cibernetică! Fiţi atenţi când faceţi cumpărături online în timpul sărbătorilor, atrage atenţia Directoratul Naţional pentru…
Vopseaua din comerț pentru ouăle de Paște poate fi periculoasă pentru organism deoarece conține aditivi…
Ploile de meteoriți sunt un fenomen astronomic care a captivat omenirea din cele mai vechi…
Mihai Voropchievici vestește mari reușite pentru o zodie în următoarea perioadă. Ceilalți nativi, pe de…