Categories: Stil de viaţă

Cazul actorului care a mers la medic după ce a visat că are o tumoră pe creier. Investigațiile au confirmat că a avut o premoniție

A visat că are o tumoră pe creier și visul s-a adeverit. Într-un interviu acordat în cadrul podcastului „SmartLess”, actorul Mark Ruffalo a dezvăluit o experiență uluitoare legată de diagnosticul său de tumoră pe creier, primit la vârsta de 33 de ani. Descoperirea a avut loc într-un mod cu totul neobișnuit, punând în lumină un fenomen misterios al viselor premonitorii. 

Ruffalo a dezvăluit că a aflat de existența tumorii pe care o avea în spatele urechii stângi după un coșmar intens și tulburător. La momentul respectiv, soția sa, care era însărcinată cu primul lor copil, nu știa nimic despre situația gravă a actorului. Cu toate că trecea prin clipe dificile, Ruffalo a păstrat secretul pentru câteva săptămâni de la diagnostic, lăsând să se înțeleagă că a fost o perioadă de mare presiune emoțională.

Un vis premonitoriu

Mark Ruffalo a descris coșmarul care l-a trezit în miez de noapte și care a condus la descoperirea tulburătoare.

„M-am trezit în jurul orei 3 dimineața și tocmai am avut acest coșmar”, a spus starul de 56 de ani, amintindu-și visul teribil care a dus la descoperirea tumorii. „Nu mai visasem vreodată astfel. A fost exact asa: ‘Ai o tumoră pe creier’. Nici măcar o voce. Doar o certitudine. ‘Ai o tumoră pe creier și trebuie să rezolvi situația imediat’”. El a adăugat că trăirea aceea a fost „atât de intensă”, alarmat și de un „sentiment al morții”. Toată experiența l-a speriat, mai ales că avea o infecție la ureche.

A mers la medic imediat după visul din acea noapte. „I-am spus: Ascultă, o să sune nebunesc, dar am visat aseară că am o tumoră pe creier”, a continuat Mark, menționând că medicul i-a făcut pe plac și a comandat un CT, în ciuda lipsei de dovezi. „Doctorul a intrat apoi pe ușă, șocat, ca un zombi. ‘Ai o masă tumorală în spatele urechii stângi de mărimea unei mingi de golf. Nu știm ce este, nu ne putem da seama până când nu facem biopsia’”.

„Ia-mi auzul, dar lasă-mă să-mi păstrez fața”

Din fericire, s-a dovedit a fi o tumoră benignă. Dar Ruffalo a păstrat secret diagnosticul o perioadă, pentru că soția sa urma să nască. La o săptămână după ce Keen a venit pe lume, chiar înainte de a intra în operație pentru a-i fi îndepărtată tumoarea, i-a spus lui Coigney adevărul.

„Când i-am spus lui Sunny despre asta, mai întâi a crezut că glumesc. Apoi a izbucnit în plâns și mi-a zis: Întotdeauna am știut că vei muri tânăr”.

Operația nu a fost lipsită de riscuri. Medicii l-au avertizat că există o șansă de 20% să-i fie afectat nervul de pe partea stângă, dar și o posibilitate de 70% să-și piardă auzul la acea ureche, ceea ce s-a și întâmplat.

Actorul din „The 13 Going on 30” și-a amintit cum s-a trezit „total paralizat” pe partea stângă a feței și nu-și mai putea închide ochiul. S-a rugat apoi unui Dumnezeu în care nu credea cu adevărat, după cum a mărturisit: „Ia-mi auzul, dar lasă-mă să-mi păstrez fața, tot ce vreau e să mă lași să fiu tatăl acestor copii”.

Ruffalo și Coigney le-au întâmpinat ulterior și pe fiicele lor, Bella (18 ani) și Odette (16 ani). Mark a reușit de asemenea să-și continue și cariera de succes.

Recent Posts

Apel la populaţie privind colectarea medicamentelor expirate, la spital. Medic: Aduc rujuri, cosmetice, uneori chiar prezervative

În mod oficial, de la începutul acestui an, medicamentele expirate sau încă în uz, dar…

19 minute ago

Cele mai bune 4 legume pentru curăţarea vaselor de sânge

Pentru prevenirea aterosclerozei – îngustarea vaselor de sânge şi acumularea plăcilor de aterom – medicii…

49 de minute ago

Premierul Marcel Ciolacu, în vizită la spital la Florin Piersic. Care este starea de sănătate a maestrului

UPDATE. Evaluarea pacientului Florin Piersic, realizată duminică de către echipa medicală, arată o ameliorare a…

o oră ago

FENOMEN rar care loveşte România, cum nu s-a mai văzut de 20 de ani (FOTO)

Un fenomen extrem de rar, care nu s-a mai văzut pe cer de 20 de…

2 ore ago

Duminica Tomii. Tradiții și obiceiuri populare de „Paștele Mic”

Duminica Tomii este prima zi de duminică de după Paşte,de altfel fiind şi singura din…

2 ore ago

HOROSCOP 13 mai 2024. Zodiile afectate de trecerea Lunii prin Taur

Horoscopul zilei de duminică, 13 mai 2024, spune că nativii din zodiac vor avea nevoie…

3 ore ago

Citeste si: