Categories: Ştiri sănătate

Ce a făcut prințul William față de Camilla întrece orice imaginație. Multă lume îl condamnă

După moartea Reginei, rolurile în cadrul familiei regale s-au schimbat, prințul William devenind Prinț de Wales și Duce de Cornwall, iar Camilla devenind Regina Consort după urcarea pe tron a Regelui Charles al III-lea.

Prințul William a decis ca Regina Consoartă, nu ar trebui să fie numită „bunica vitregă” pentru cei trei copii ai săi, spun oamenii din interiorul Palatului Regal.

Când Camilla s-a alăturat familiei regale, ea a făcut obiectul unei primiri geroase după moartea Dianei și istoria relației ei cu Charles. Acum, ea este o figură foarte respectată în cadrul „Palatului”, deși o nouă carte susține că relația fostei ducese de Cornwall cu unii membri ai familiei regale este ușor rezervată, potrivit Cornwall Live.

Potrivit The Express, biograful regal Angela Levin explorează modul în care Camilla și-a cultivat relațiile cu copiii și nepoții soțului ei de-a lungul anilor. Levin susține că William „a clarificat că Camilla este soția tatălui său, dar nu o bunica vitregă a copiilor săi”.

Levin mai scrie că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au „doi bunici, dar o singură bunica”. Biograful a examinat modul în care Camilla s-a apropiat de  Prințul de Wales și Ducele de Sussex, după ce s-a căsătorit cu Charles în 2005.

Levin a scris: „William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani, când Camilla le-a devenit oficial mama vitregă în 2005. Era mai degrabă o persoană prietenoasă pe care o vedeau ocazional la adunările regale”.

Camilla nu a primit o primire călduroasă din partea publicului britanic după venirea ei în Familia Regală, deoarece secțiuni ale publicului nu au fost de acord cu relația ei cu Charles.

O altă biografă regală, Tina Brown, a scris în cartea sa „The Palace Papers” că William și Harry au „tolerat-o” pe mama lor vitregă, dar nu au plăcut-0 niciodată.

Brown a explicat că Charles a cerut ajutorul directorului de PR Mark Bolland în 1996, în încercarea de a îmbunătăți modul în care Camilla a fost percepută de public. Cartea susține că dl Bolland a ajutat-o, de asemenea, pe Camilla să „câștige acceptarea” din partea publicului, datorită legăturilor sale cu industria ziarelor.

Recent Posts

Transplant pulmonar

Un transplant pulmonar (sau transplant de plămâni) este o procedură chirurgicală prin care un plămân…

14 minute ago

Zodii care atrag ghinionul. Numerolog: Ei adoră lumina reflectoarelor și uneori pot fi un magnet pentru dramă

Numerologul Mihai Voropchievici a arătat, la emisiunea Adevăruri Ascunse, într-un horoscop unic, care sunt semnele…

33 de minute ago

Horoscop 21 mai 2024. Berbecii sunt cam superficiali, Capricornii au idei fixe

Horoscop 21 mai 2024. Potrivit astrologului Nicoleta Ghiriș, unele zodii au probleme financiare, altele au…

o oră ago

Un ciclon puternic lovește România! Prognoza ANM actualizată

Un ciclon de mare putere a afectat țări precum Franța, Belgia, Germania și Olanda și…

2 ore ago

Planta care scade tensiunea și colesterolul. Lidia Fecioru: Este nemaipomenită!

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre o plantă cu numeroase…

2 ore ago

Ce NU ai voie să faci de Sfinții Constantin și Elena. Se spune că vei fi urmărit de necazuri tot anul

Pe 21 mai, românii sărbătoresc o zi mare: Sfinții Constantin și Elena. Conform spuselor populare,…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar