Sari la conținut

Ce a făcut prințul William față de Camilla întrece orice imaginație. Multă lume îl condamnă

După moartea Reginei, rolurile în cadrul familiei regale s-au schimbat, prințul William devenind Prinț de Wales și Duce de Cornwall, iar Camilla devenind Regina Consort după urcarea pe tron a Regelui Charles al III-lea.

Prințul William a decis ca Regina Consoartă, nu ar trebui să fie numită „bunica vitregă” pentru cei trei copii ai săi, spun oamenii din interiorul Palatului Regal.

Când Camilla s-a alăturat familiei regale, ea a făcut obiectul unei primiri geroase după moartea Dianei și istoria relației ei cu Charles. Acum, ea este o figură foarte respectată în cadrul „Palatului”, deși o nouă carte susține că relația fostei ducese de Cornwall cu unii membri ai familiei regale este ușor rezervată, potrivit Cornwall Live.

Potrivit The Express, biograful regal Angela Levin explorează modul în care Camilla și-a cultivat relațiile cu copiii și nepoții soțului ei de-a lungul anilor. Levin susține că William „a clarificat că Camilla este soția tatălui său, dar nu o bunica vitregă a copiilor săi”.

Levin mai scrie că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au „doi bunici, dar o singură bunica”. Biograful a examinat modul în care Camilla s-a apropiat de  Prințul de Wales și Ducele de Sussex, după ce s-a căsătorit cu Charles în 2005.

Levin a scris: „William și Harry aveau 23, respectiv 20 de ani, când Camilla le-a devenit oficial mama vitregă în 2005. Era mai degrabă o persoană prietenoasă pe care o vedeau ocazional la adunările regale”.

Camilla nu a primit o primire călduroasă din partea publicului britanic după venirea ei în Familia Regală, deoarece secțiuni ale publicului nu au fost de acord cu relația ei cu Charles.

O altă biografă regală, Tina Brown, a scris în cartea sa „The Palace Papers” că William și Harry au „tolerat-o” pe mama lor vitregă, dar nu au plăcut-0 niciodată.

Brown a explicat că Charles a cerut ajutorul directorului de PR Mark Bolland în 1996, în încercarea de a îmbunătăți modul în care Camilla a fost percepută de public. Cartea susține că dl Bolland a ajutat-o, de asemenea, pe Camilla să „câștige acceptarea” din partea publicului, datorită legăturilor sale cu industria ziarelor.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel