Categories: Stil de viaţă

Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă. „A trebui să mor ca să înțeleg că…”

Un bărbat care a murit și a văzut „viața de apoi” a spus că această „călătorie” l-a ajutat să se vindece de alcoolism și dependența de droguri, deoarece „îngerii” i-au permis să-și dea seama că „s-a îndepărtat” de sinele său adevărat.

Medium spiritual David Hanzel, în vârstă de 57 de ani, a avut o „experiență aproape de moarte” la 50 de ani, când a intrat în moarte clinică în spital, după un diagnostic de pneumonie și sepsis. Dar ceea ce a văzut după „a murit” va rămâne cu el pentru totdeauna.

Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo

David spune că este unul dintre puținii oameni care pot împărtăși o perspectivă asupra vieții de după moarte, pe care o descrie ca fiind „minunată”.

Mediumul spiritual din Carolina de Nord, a declarat pentru Daily Express US că în urmă cu opt ani, starea sa de sănătate a început să se deterioreze vertiginos.

„În 2014, am început să mă îmbolnăvesc foarte tare și pe 8 iunie a trebuit să merg într-un scaun cu rotile”.

El a spus că părinții lui l-au dus la un medic, care l-a sfătuit să meargă acasă și să se odihnească, dar el „a continuat să se îmbolnăvească mai mult”.

Într-o zi, David Hanzel a intrat în bucătărie și l-a văzut pe fratele său, care i-a spus „arăți îngrozitor”, la care el a răspuns: „Asta pentru că acum mor”, înainte de a cădea pe podea.

A fost dus de urgență la spital, iar medicii le-au spus părinților săi că suferă de pneumonie și sepsis. 

„Îmi amintesc că am deschis ochii doar pentru o secundă și am văzut o asistentă stând lângă mine, încercând să-mi pună întrebări, dar am tăcut și îmi amintesc că a spus „nu este receptiv”.

Auzeam tot ce spunea, pur și simplu nu puteam vorbi”.

A stat în comă 2 luni

În timp ce stătea întins pe patul de spital, pulsul lui David a murit pentru „câteva clipe”, înainte ca medicii să reușească să-l readucă la viață. Dar a intrat într-o comă de două luni.

După ce a trecut de granița de Dincolo, băarbatul a fost întâmpinat cu o „frumoasă viață de apoi” și cu ființe eterice, care îi erau ghizi.

„Deodată o ființă a fost în stânga mea și una în dreapta mea. Pur și simplu mă simțeam confortabil. De parcă îi cunoșteam. Mi-au arătat că cea mai frumoasă lumină, alb-aurie. Era un loc atât de frumos și erau toți acești îngeri și alte ființe care urcau acolo”.

El a spus că „îngerii” l-au dus într-o „cladire frumoasă” și pe un balcon. Când a privit în jos de la balcon, și-a văzut cei patru bunici dedesubt.

„Au zâmbit și m-au îmbrățișat, iar una dintre bunicile mele mi-a spus „Dragule, nu vei rămâne aici”.

Figurile sfinte i-au arătat apoi un „film” al vieții sale, ceea ce l-a făcut să-și dea seama de durerea și suferința prin care le-a supus celor dragi prin „consumul de droguri” și „alcoolism”.

 „Am ajuns să văd în detaliu modul în care am avut un impact asupra oamenilor cu alcoolismul și drogurile mele. Am înțeles toată vina mea, a trebuit să văd cum se simte chiar pe mine și ce simt ceilalți”.

După ce s-a trezit din comă două luni mai târziu, „vindecat” de toate bolile, David a avut o revelație.

Șapte ani mai târziu, David nu s-a mai atins de alcool sau de o țigară de atunci, în ciuda faptului că fuma trei pachete pe zi, înainte.

„Am revenit cu o nouă constatare a modului în care vreau să tratez oamenii și cum vreau să își amintească cei care m-au cunoscut de mine. Cred că a fost nevoie să mor pentru a înțelege asta.”

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică