Sari la conținut

Îngerii există! Cine sunt tinerii care au salvat-o pe adolescenta care a sărit în fața metroului la Dristor

Îngerii există! Cine sunt tinerii care au salvat-o pe adolescenta care a sărit în fața metroului la Dristor

Un incindent șocant a avut loc miercuri, 10 februarie, la stația de metrou Dristor 1, din Capitală. O adolescentă de doar 15 ani a ales să-și încheie socotelile cu viața. Anchetatorii au aflat mai târziu că fata era în depresie după ce părinții săi au hotărât să divorțeze.

Momentul în care adolescenta sare pe șine este dramatic. Camerele de luat vederi au înregistrat drama care s-a petrecut miercuri, la metrou. Din fericire, chiar în acel moment, s-au aflat cei doi îngeri păzitori ai adolescentei care intenționa să spună adio vieții. Jurnalistul ProTV, Vitalie Cojocari, a povestit într-o postare pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat exact lucrurile și cine sunt cei doi salvatori.

Îngerii există! Cine sunt tinerii care au salvat-o pe adolescenta care a sărit în fața metroului la Dristor

„Ce s-a întâmplat la metrou? Cazul tinerei salvate milimetric din fața trenului. A fost foarte mult interes pe acest caz, foarte multă lume a încercat să găsească explicații, justificări. Oamenii au avut întrebări…
Iată ce povestesc cei doi salvatori care au scos-o pe adolescentă la milisecundă din fața trenului.O să vă redau totul cronologic.
Ieri, 10 februarie 2021. Stația Dristorului 1. Ora 15.35. O studentă, Alexandra, a coborât la metrou și a văzut o adolescentă care a sărit de pe peron pe calea de rulare.
A reușit să treacă peste șoc și a strigat spre adolescentă, iar strigătul i-a fost salvator. Fetița s-a întors spre ea și i-a întins mâna. Era o mână care cerea ajutor.
Nu ar fi reușit singură să o scoată de acolo.
Din fericire, un alt salvator i-a întins mâna fetiței. Este Răzvan Lupu, fiul fotbalistului Dănuț Lupu.
Șansa face ca Răzvan să fi decis ieri că ar fi bine să-și lase mașina acasă. A coborât la metroul, în stația Dristor 1. A auzit țipătul și a crezut inițial că femeia din fața sa și-a scăpat telefonul pe șine.
S-a dus s-o ajute, dar în secunda doi a realizat ce se întâmplase: o femeie încerca să tragă de pe șinele metroului nu telefonul, ci o fetiță.
”Am acționat pur și simplu din instinct”, povestește Răzvan Lupu. Instinctul i-a spus că trebuie să tragă cu putere mâna întinsă de fetiță.
A tras. Suficiente de tare cât să o scoată din fața metroului care intra chiar în acel moment în stație. Trenul a atins-o pe adolescentă, dar nu i-a provocat niciun rău. Acum aceasta se află sub supravegherea medicilor.
Alexandra spune că primul lucru pe care i l-a cerut fetița a fost… o îmbrățișare. ”I-am oferit alinare, am vorbit cu ea”, spune salvatoarea. ”Înțeleg că avea traume din cauza divorțului părinților”, spune și salvatorul Răzvan.
Imagini pentru salvatorii fetei de la metrou

Cine sunt tinerii care au salvat-o pe adolescenta care a sărit în fața metroului la Dristor

Sunt doi oameni providențiali care au fost astăzi eroi.
O studentă care a avut prezența de spirit să strige și să întoarcă din drumul său un suflet rătăcit. Un tânăr care și-a lăsat mașina acasă și a fost acolo cu suficientă putere cât să prevină o tragedie.
Numiți această succesiune de întâmplări cum vreți, soartă, Dumnezeu, noroc, oameni buni, întâmplări fericite… Cert este că avem o fetiță salvată miraculos și apoi mângăiată de doi oameni care s-au întâlnit accidental în Metroul din București”, este mesajul emoționant al jurnalistului Vitalie Cojocari.

iv>

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.