Categories: Ştiri sănătate

Ce au adus eclipsa și ziua de 11.11. Iată care sunt cele mai norocoase zodii din această săptămână. Cum putem beneficia de această energie post eveniment

Ce au adus eclipsa și ziua de 11.11. Iată care sunt cele mai norocoase zodii din această săptămână. Ce spun astrologii despre această perioadă atât de încărcată. 

 

Recenta eclipsă cu semnificație divină și magia numerologiei pentru data de 11.11 au creat un flux special de energie post eveniment. Această energie a afectat în special trei zodii, care au cele mai bune horoscoape în această săptămână.

În astrologie, există perioade de liniște care urmează celor care sunt mai intense, cum ar fi eclipsa recentă și chiar interacțiunea Saturn și Soarele de vineri.

Acest lucru se datorează faptului că, în mod firesc, atunci când apele devin agitate, când sunt atinse puncte de fructificare și relațiile/scenariile din viața ta escaladează, ai nevoie de timp pentru a procesa și a accepta ceea ce s-a întâmplat.

Energie astrologică în jurul tuturor

Dar acest lucru nu este pentru a te frustra sau pentru a te influenta, dar trebuie să te asiguri de această dată că te indrepti în direcția în care doresti și nu urmezi pur și simplu apelul ego-ului către direcția greșită care apare adesea cu liberul arbitru.

Eclipsele vin pentru a te ajuta să faci lucrurile altfel. Acestea accelerează lucrurile, dezvăluie, ascund unele părți până mai târziu și, în multe feluri, rearanjează orice fel de realitate pe care te-ai bazat ca să fii sigur.

În acest spațiu, dacă nu iti faci o clipă să te resemnezi in fata tuturor, să te odihnesti, să dormi și să te bucuri de soare, atunci s-ar putea să ratezi cu totul rostul a ce e menit sa fie mai bine pentru tine.

Luna este în Rac la inceput de saptamana și îți va oferi șansa de a întoarce aceeași energie din tine.

Partea emoțională este mai accentuată

Când Luna este în Rac, avem tendința de a fi mai mult în sentimentele emoționale, cochetam mai mult cu ideea familiei, dorind să avem grijă de ceilalți gătind mese delicioase și bucurându-ne mai mult de lucrurile simple din viață.

Oricât de mult s-ar putea schimba totul în jurul tău, asta nu înseamnă că va apărea instabilitate, mai ales dacă ai găsit o casă în tine.

Știi cine ești, te simți pozitiv și încrezător în acest sens și știi că orice altceva din viața ta, carieră, dragoste sau altfel, este pur și simplu o podoabă pentru ceea ce ai deja familiar.

Când ai ales sa-ti construiesti un cămin în tine, este despre încrederea care vine din recunoașterea faptului că, indiferent de ce se întâmplă sau de momentul în care te afli în interior, ești în siguranță.

Ești și vei fi bine

Potrivit astrologilor, nimic nu îți poate perturba fundația dacă ai construit acest loc sacru în tine și, deoarece vânturile destinului încă mai pot sufla în jurul tău zilele acestea.

Ești îndrumat să-ți amintești că există frumusețe în viata in acest moment, notează sfatulparintilor.ro.

Zodiile cu cele mai bune horoscoape în această săptămână

Zodia Rac – Freepic

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dragă nativ rac, a venit momentul să întorci acea privire spre interior și să te asiguri că ai grijă de tine.

A trebuit să fii mai tare, mai îndrăzneț și mai direct în a spune adevărul și a-ți crea viitorul, dar asta nu înseamnă că nu te poți odihni.

Indiferent dacă trebuie să petreci timp singur, să faci o baie lungă sau chiar să reduci volumul pentru ceea ce toată lumea are nevoie de la tine, este șansa ta să faci exact ceea ce simti.

Nu lăsa ceva ce pare urgent să stea în calea acestei dorințe. Orice îți intersectează calea poate aștepta până a doua zi, chiar dacă alții spun că nu poate.

Concentrează-te pe tine, astfel încât să poți deveni mai puternic pentru săptămânile următoare.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cu Luna în Rac, atenția voastră va fi atrasă de romanticul din voi. Este posibil să fi neglijat această parte a vieții tale în favoarea validării practice a carierei și a succesului financiar.

Totuși, universul te-a atras să te concentrezi asupra partenerului tău, să îi deschizi spațiul pentru a-și împărtăși propriile sentimente și acum vei fi atras de ale tale.

Nu trebuie să fii capabil să explici cum te simți, dar tot trebuie să poți să te exprimi, mai ales zilele acestea.

De fapt, poate face diferența între vindecarea relației tale față de o întrerupere din care nu se poate reveni. Concentrează-te pe dragostea pe care vrei să o crești.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Esti una dintre energiile dominante ale perioadei, deoarece Neptun în zodia voastra formează o uniune armonioasă cu Mercur în Scorpion.

Neptun este despre vise, fantezie și speranță și iubire necondiționată, în timp ce Mercur guvernează gândurile și vorbirea.

Poate fi o zi în care ti se cere să vorbesti despre aceste subiecte pentru a putea lăsa pe cineva să intre în propria ta lume mică, în care evadezi adesea.

Dar poate fi bine pentru tine să te retragi în singurătate și să-ți lași condeiul să scrie visele care adesea îți consumă gândurile.

Energia creează mediul perfect pentru conversații romantice, scriere creativă și notare a versurilor intime de poezie.

Deși s-ar putea să nu pară că aceasta este o energie care schimbă viața, va fi suficientă pentru a te ajuta să te întorci “acasă” la tine însuți, mai notează sfatulparintilor.ro.

 

Recent Posts

Horoscopul BANILOR. TREI ZODII norocoase dau lovitura în săptămâna 13-19 mai

În săptămâna 13-19 mai, multiple aspecte planetare vor influența situația financiară a zodiilor. Primul aspect notabil…

3 minute ago

Legătura dintre schimbările climatice şi bolile infecţioase

Specialiştii atrag atenţia că numărul bolilor infecţioase va creşte tot mai mult în viitor din…

34 de minute ago

Accident cu victime multiple pe Podul Basarab din Capitală

UPDATE. Cele șapte victime au fost transportate unitățile de primiri urgențe ale spitalelor din apropiere,…

o oră ago

Medic pediatru, semnal de alarmă privind epidemia de rujeolă: Pentru fiecare caz vor apărea între 16 şi 20 de noi cazuri

Medicul pediatru Mihai Craiu atrage atenţia că, în comunităţile de copii unde ratele de vaccinare…

2 ore ago

Alimente INTERZISE persoanelor care au probleme renale

Creatinina este un produs metabolic din mușchii noștri care este excretat în mod normal prin…

2 ore ago

Primul pacient din istorie cu transplant de rinichi de porc a murit

Pacientul care a primit pentru prima dată în istorie un rinichi de la porc a…

3 ore ago

Citeste si: