duminică, noiembrie 27, 2022

Atenție! Milioane de români ar putea rămâne fără pensie! Iată care este motivul pentru această situație alarmantă pentru mare parte a populației. Ce-i de făcut?

Milioane de români ar putea rămâne fără pensie, motivul fiind unul cât se poate de clar: vârsta de la care statul începe să dea înapoi măcar o parte din banii cu care românii au contribuit la fondul de pensii crește tot mai mult.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru vezica hiperactivă. Nu are nicio contr...

Așadar, cine mai apucă aceste pensii având în vedere că populația este tot mai bolnavă și speranța de viață pare să scadă de o zi la alta…?

Marcel Ciolacu: „Nu se va schimba peste noapte”

Potrivit liderului PSD, Marcel Ciolacu, există o discuţie în ceea ce priveşte mărirea vârstei de pensionare şi guvernul va trebui să vină cu o decizie până la sfârșitul anului, asigurând că „nu se va schimba peste noapte”.

„Este o discuţie în ceea ce priveşte mărirea vârstei de pensionare”, a spus liderul social-democrat. „Acest lucru nu l-a trecut PSD-ul, l-a trecut guvernul de dreapta, PNL-USR, în PNRR.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău când bei vin fiert. 5...

Este clar că va trebui să venim cu o mărire dar nu de a doua zi, nu va schimba nimeni legea cu pensiile prin Ordonanţă de Urgenţă”, a precizat Ciolacu, potrivit evz.ro. 

De asemenea, Ciolacu a mai dat asigurări că este exclus acest lucru, pentru că va fi un proiect de lege.

Pe de altă parte, liderul PSD a dat asigurări că nu se va întâmpla asta peste noapte – potrivit obiceiurilor din perioada guvernului Dragnea – numai că, nu a asigurat și că se va opune vehement măririi vârstei de pensionare.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...

„Nimeni nu va mări vârsta de pensionare la 65 de ani, peste noapte”, a precizat Ciolacu, adăugând că „nu îndrepţi o nedreptate cu o altă nedreptate”.

Pensiile speciale, majorate doar la partea de contributivitate

Marcel Ciolacu a reiterat ideea majorării diferenţiate a pensiilor, el susţinând că la pensiile speciale doar partea de contributivitate ar urma a fi majorată, în timp ce pentru pensiile mici procentul de majorare să fie mai mare.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

Reacția Danei Budeanu…

Într-o postare pe rețelele sale de socializare, cunoscuta creatoare de modă „influencer” a repetat într-un meme sugestiv ce spune mereu despre fătălăi și bărbații adevărați.

În opinia Danei Budeanu, „Numai fătălăii măresc pensiile speciale! Bărbații adevărați dau cașcaval la săraci!”.

O voce puternică în mediul online, acolo unde are mulți susținători, Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

De asemenea, are un master în European Business la London School of Economics și și-a dat doctoratul în integrare europeană la University College London.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private