Categories: Ştiri sănătate

Ce ne aduce ultimul week-end din an: horoscop 30 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Sunt influențe astrale majore pentru acești nativi, influențați de Uranus și Marte retrograde

Ce ne aduce ultimul week-end din an: horoscop 30 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Influențe astrale mari pentru acești nativi, influențați de Uranus și Marte. 

 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te preocupa acum imaginea de ansamblu a vietii si a vietii tale, dar asta nu inseamna ca iti permiti sa neglijezi detaliile. O mare aventura poate esua sau o poate lua in te miri ce directie pentru ca ai omis sa te ocupi de detalii, cum ar fi sa pui punctul pe i sau sa tragi batul la T.

Acesta este felul vietii de a-ti reaminti ca este nevoie sa fii mai minutios. In curand, te vei duce intr-o noua directie cu casa si cariera, deci ai nevoie sa fii atent la cum merg lucrurile inainte pana la cel mai mic detaliu.

Intre timp, fa tot ce poti mai bine din toate situatiile sucite si schimbatoare ce apar. S-ar putea ca evolutia sa fie foarte interesanta.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Valorile ti se schimba in stil mare, la fel si atitudinea ta despre iubire si bani. O evolutie neasteptata a lucrurilor te poate catapulta intr-o noua constientizare asupra acestor domenii importante ale vietii tale.

Ai incredere in judecata ta pentru asta. Nu este momentul sa te lasi influentat de prietei sau de oricine este acolo in afara ta. Trebuie sa actionezi conform a ce este important pentru tine.

Mergi tot inainte. Vei capata o perspectiva foarte interesanta si inovatoare asupra vietii.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fie ca ai intentia fie ca nu, initiativele tale sunt cele care vor deranja echilibrul dintr-o relatie importanta.  Tu esti pregatit sa mergi mai departe intr-o noua etapa, deci nu e de mirare ca misti un pic lucrurile din zona de confort.

Fie ca este o noua persoana sau o noua faza a relatiei, actiunile si atitudinea ta par a spune “Hai ! Hai sa facem si asta !”. Oricum, cealalta persoana ar putea dori sa mentina lucrurile asa cum sunt, caz in care va aparea o problema. Tu nu esti persoana care erai candva, deci ai nevoie de spatiu si context pentru a creste.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Esti in fata unei descoperiri majore ce are legatura cu munca ta. O dezvoltare neasteptata ar putea deschide brusc noi oportunitati si sa te faca constient de talentele pe care nu credeai ca le ai.

Intai, trebuie sa treci printr-o etapa de criza inainte de a extrage cadourile pentru tine. Asa se intampla cand te expandezi.

Aceasta schimbare este pregatita de ceva timp si acum este ultima suta de metri care te va impinge pe o noua directie plina de entuziasm. Ai putea avea o asemenea revelatie si salt si pe o tema ce are legatura cu starea ta de bine.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)

Esti angajat sau nu ? Trebuie sa iei o decizie in ce directie vrei sa mergi cu o relatie de iubire inainte de a face viata asta pentru tine.

Poate ca nu ai anticipat ce tip de evolutie va fi si nici nu prea ai mult control asupra scenariului. Totusi, trebuie sa iei o decizie despre ce vrei si sa actionezi in consecinta.

In acelasi tip de faza poti fi si in legatura cu copiii sau proiectele creative. Iti poti lansa intentiile, apoi trebuie sa le dai drumul si sa vezi cum se aseaza lucrurile.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Este surprinzator ca esti pregatit sa schimbi unele lucruri in casa si in scenariul de familie pentru ca de regula esti cel caruia ii place sa mentina lucrurile exact asa cum sunt.

Aceasta schimbare in modul de operare poate cauza o agitatie in relatia cu partenerul sau alti membri de familie.

Desi aceasta schimbare implica o scuturare, ea are drept scop sa creeze mai mare stabilitate si confort pe termen lung. Daca traiesti singur, iti va fi mai usor sa gestionezi. In ambele cazuri, te vei bucura cand totul revine la normal.

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Cuvintele tale pot avea un impact extrem de puternic asupra altora deci fii constient de ceea ce spui. Sunt sanse ca aceste cuvinte sa fi fost tinute in tine de ceva timp si sa simti nevoia sa le eliberezi.

Daca tu esti cel ce primesti asemenea vorbe intr-o conversatie, ia-o fara suparare. Exista un mesaj in acest dialog pe care ai face bine sa il iei in considerare.

In ambele cazuri, ce se comunica nu este, probabil, ceva negativ, doar ceva ce nu te asteptai sa auzi sau sa spui. O examinare mai atenta iti arata ca este de fapt ceva pozitiv, scrie sfatulpărinților.ro.

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Va trebui sa te gandesti serios la viitor cand vine vorba de aspecte de bani. Peisajul financiar se mai schimba si nu e prudent sa cheltui asa cum ai mai facut-o.

Chiar si felul in care faci banii necesita, poate, o evolutie ca sa poti continua sa infloresti. Asta iti poate suna de rau augur dar nu este asa.

De fapt, ar putea fi un sunet de trezire care sa te indrepte spre directia corecta a unei schimbari necesare. Dupa ce lucrurile s-au asezat, vei experimenta mai multa stabilitate decat ai avut de multa vreme.

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Ceva neasteptat pe care cineva, poate partenerul, face sau spune te poate seta pe o noua traiectorie. Ai putea fi ceva major sau total minor, dar ce este sigur este ca aceasta evolutie a lucrurilor te poate face sa iei in calcul optiuni care nu erau inainte in radarul tau.

Ar putea sa provoace un shift in relatie sau chiar in cariera. Nu te teme sa iesi in afara zonei de confort. A lua un salt in credinta poate fi exact ce ai nevoie acum.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Cine spune ca o dorinta secreta nu se poate implini? O evolutie neasteptata a lucrurilor ar putea sa traga cortina de pe ceva la care ai muncit mult sa mentii ascuns.

Nu iti va placea sa fii fara control daca apare drama la orizont. Totusi, acesta este modul in care lucrurile trebuiau sa evolueze ca sa ai dorintele implinite.

In curand vei fi in stare sa fii mai deschis despre ce vrei iar asta va fi o mare eliberare.

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Indiferent cat de puternic simti despre o prietenie sau despre viata ta sociala, s-ar putea sa nu fii in stare sa mentii o conexiune in acelasi fel daca ea interfereaza cu interesele tale.

Viata amoroasa, relatia cu copii sau dedicarea pentru un proiect creativ pot solicita sa faci unele ajustari. Vei avea nevoie de spatiu ca sa aduci o faza importanta de dezvoltare spre un final.

Dupa aceea, prioritatile iti vor fi diferite si va trebui sa rearanjezi cum iti folosesti timpul.

Horoscop weekend. PESTI (20 februarie – 20 martie)

A obtine tot ce vrei in viata profesionala poate avea consecinte neasteptate acasa. Te poti astepta sa aiba loc o zguduire, desi pana la urma aceasta schimbare va duce la o mai mare stabilitate decat ai avut de mult timp.

Esti sub multa presiune, dar nu ar trebui sa te simti ca si cum trebuie sa gestionezi totul de unul singur. Vei avea beneficii frumoase daca te indrepti spre altii pentru sustiner. Serios, exista pretutindeni oameni dornici sa te ajute, mai notează sfatulpărinților.ro.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică