Sari la conținut

Hagi, afectat de moartea lui Pele: „A fost un model pentru mine”. Ce mesaj emoționant a transmis Hagi, cunoscut și ca „Regele” sau „Maradona din CARPAȚI”…

Sursa: Gazeta de Sud

Gheorghe Hagi, afectat de moartea lui Pele: „A fost un model pentru mine”. Ce mesaj emoționant a transmis Hagi, cunoscut și ca „Regele” sau „Maradona din CARPAȚI”…

Gheorghe Hagi, fostul mare fotbalist român, a transmis un emoționant la moartea legendarului Pele. Este o zi tristă pentru fotbalul mondial…

 

„O zi tristă pentru fotbalul mondial, care astăzi a pierdut poate cea mai importantă personalitate. A fost un model pentru mine de cum a jucat, a iubit şi respectat fotbalul.

A fost şi va rămâne UNIC. Condoleanţe familiei, cu stimă şi respect“, a transmis Gheorghe Hagi pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanţa.

Hagi: Sunt mândru că am avut ocazia să joc în amicalul dintre Brazilia și World Stars

„Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani.
Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toţi cei apropiaţi lui, dar şi către toţi iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente.

Un geniu a plecat astăzi (joi – n.r.) dintre noi… Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia şi World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990. Odihneşte-te în pace, Pele!“

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani, a anunţat, joi, una dintre fiicele sale, Kely Nascimento.

Pele s-a stins în spitalul „Albert Einstein“ din Sao Paulo, unde era internat de o lună. Spitalul a precizat că decesul a survenit în urma „cedării mai multor organe vitale“, notează Gazeta de Sud. 

Singurul fotbalist cu trei titluri de campion mondial în palmares (1958, 1962, 1970), Pele era internat încă din 29 noiembrie pentru o reevaluare a tratamentului de chimioterapie contra unui cancer de colon diagnosticat în 2021, dar şi pentru tratarea unei infecţii respiratorii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel