Categories: Ştiri sănătate

Ce s-a întâmplat între Kate și Meghan la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Abia acum s-a aflat!

Detaliile relației tensionate dintre ducii de Sussex și familia regală continuă să genereze controverse. Potrivit unui expert regal, Meghan Markle și Kate Middleton continuă să se trateze una pe cealaltă ca pe rivale, deoarece în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, ducesa de Sussex și prințesa de Wales au evitat să vorbească între ele în timpul întâlnirilor lor.

Relația dintre Meghan și Kate Middleton

Deși se credea că Meghan și Kate au fost prietenoase și apropiate una de cealaltă în timpul înmormântării Reginei Elisabeta, un expert regal a venit să clarifice adevăratul statut al relației lor, subliniind că Ducesa de Sussex și Prințesa de Wales nu sunt prietene și nu au fost niciodată.

Întâlnirea dintre Meghan Markle și Kate Middleton

Potrivit lui Russell Myers, editor al Daily Mirror, Kate Middleton nu i-a adresat nici măcar un cuvânt, o privire sau un gest lui Meghan Markle în timpul întâlnirilor lor pentru înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Prințesa de Wales și actrița s-ar fi întâlnit față în față de cel puțin trei ori, însă s-au comportat mereu de parcă nici măcar nu s-ar cunoaște.

Nici Harry și William nu au vorbit la înmormântarea reginei Elisabeta

Același editor a dat asigurări că, în ciuda scurtului dialog dintre Harry și William din San Jorge, copiii lui Lady Di nu au început niciodată o conversație, dincolo de monosilabele pe care le-au schimbat când William și-a lăsat fratele și cumnata să treacă în fața familiei sale în Westminster Abbey.

Cu toate acestea, alți analiști și experți în limbaj non-verbal cred că Meghan chiar a încercat să vorbească cu Kate Middleton cu ochii, dar se pare că Prințesa de Wales are anumite rezerve față de soția lui Harry și preferă să o evite.

Cum a aflat Prințul Harry de moartea Reginei

Prințul Harry a devenit un membru foarte controversat al familiei regale, din 2020, când a demisionat din îndatoririle sale regale și s-a mutat în Statele Unite împreună cu Meghan Markle.

În mai multe rânduri, Ducele de Sussex a comentat că cea mai mare dorință a lui este să aibă o viață normală departe de protocoalele regalității.

În dimineața zilei de joi, 8 septembrie 2022, s-a anunțat că Prințul Harry se deplasează în regim de urgență la Balmoral, locul în care și-a petrecut regina Elisabeta a II-a vacanțele și unde a murit în cele din urmă.

Totuși, Page Six a dezvăluit că, atunci când prințul Harry a ajuns la reședință, regina Elisabeta a II-a murise deja de câteva ore, așa că ducele de Sussex nu și-a putut lua rămas bun de la bunica sa.

De ce prințul Harry nu a apucat să o vadă pe regina Elisabeta a II-a pe patul ei de moarte?
Deși s-a crezut că Prințul Harry nu ar fi putut să-și ia rămas bun de la monarh din cauza unei întârzieri a avionului său, acum iese la iveală că există un motiv mult mai puternic și mai controversat.

Potrivit sursei, prințul Harry nu a putut să o vadă pe regina Elisabeta a II-a pe patul ei de moarte, deoarece i s-a spus despre moartea bunicii sale cu doar 5 minute înainte ca anunțul oficial să fie făcut lumii.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică