joi, octombrie 6, 2022

Cu Regina Elisabeta a II-a acum înmormântată și operațiunea London Bridge executată cu succes, planificarea va începe acum pentru înmormântarea regelui Carol al III-lea, susține un expert în securitate.

Fostul ofițer de protecție regală Simon Morgan a spus că planurile pentru Operațiunea Menai Bridge ( Podul Menai) – planul personal de înmormântare al regelui de acum – au început astăzi, 21 septembrie.

Te-ar mai interesa: Gust amar în gură: ce boli poate semnala?...

Autoritățile britanice au stabilit deja primele zile și săptămâni după decesul suveranului. Pregătirile oficiale vor începe încă de pe 21 septembrie, având în vedere vârsta înaintată a noului rege al Marii Britanii, potrivit Daily Star.

„Din păcate, începând de mâine dimineață (n.r.: miercuri, 21 septembrie) vor începe pregătirile pentru Operațiunea Menai Bridge.Chiar regele a spus în momentul proclamării că va duce acest rol cât timp va fi în viață. Are 73 de ani și trebuie să te gândești la asta. Și începând cu poliția, trebuie să începem pregătirile pentru viitor”, a declarat Simon Morgan, un fost ofițer de securitate al familiei regale britanice.

Te-ar mai interesa: Trauma care a marcat-o pe Camilla. Și-a privit mam...

Ce se întâmplă când regele Charles al III-lea moare?

Când Regele Charles al III-lea va deceda, prințul William va fi automat proclamat noul rege. Este posibil și ca Charles al III-lea să abdice de la tron, notează jurnaliștii britanici, însă cel mai probabil acesta va rămâne rege până în ultima zi a vieții, la fel ca mama sa.

Regatul Unit ar fi aruncat din nou într-o perioadă de doliu național și ar urma o nouă serie de schimbări – de la bani, la ștampilele oficiale, steaguri și însemnele regale, cum se întâmplă acum, după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Care este linia de succesiune după Charles al III-lea?

Linia regală de succesiune a rămas relativ aceeași, doar că fiecare membru al familiei a crescut în ordine.

După cum se menționează în Royal.uk, noua linie de succesiune este următoarea:

Prince William, The Prince of Wales
Prince George of Wales
Princess Charlotte of Wales
Prince Louis of Wales
Prince Harry, The Duke of Sussex
Prince Archie Mountbatten-Windsor
Princess Lilibet Mountbatten-Windsor
Prince Andrew, The Duke of York
Princess Beatrice, Mrs. Edoardo Mapelli Mozzi
Miss Sienna Mapelli Mozzi
Princess Eugenie, Mrs. Jack Brooksbank
Master August Brooksbank
The Earl of Wessex
Viscount Severn
The Lady Louise Mountbatten-Windsor
The Princess Royal
Mr. Peter Phillips
Miss Savannah Phillips
Miss Isla Phillips
Mrs. Michael Tindall
Miss Mia Tindall
Miss Lena Tindall
Master Lucas Tindall

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

Până în momentul în care Prințul George va fi suficient de mare pentru a lua tronul, el poate avea chiar și copii proprii, ceea ce înseamnă că poziția a cincea a prințului Harry va merge mai departe.

Același lucru este valabil și pentru prințul Charlotte, care va rămâne înaintea prințului Harry chiar și în cazul puțin probabil în care prințul George nu va prelua tronul după tatăl lor, prințul William.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Linia regală de succesiune este în continuă evoluție, deoarece membrii proeminenți ai Familiei Regale au copii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private