Ceaiul care curăță ficatul de grăsime și toxine. Trebuie băut dimineața, pe stomacul gol

Ficatul este cel mai mare organ din organism. Acesta ajută la digerarea alimentelor, la stocarea energiei și la eliminarea toxinelor. Boala ficatului gras este o afecțiune în care grăsimea se acumulează în ficat.

Potrivit MedlinePlus, există două tipuri principale:

  • Boala ficatului gras non-alcoolică
  • Boala alcoolică a ficatului gras, numită și steatoză hepatică alcoolică.

Ce este boala hepatică grasă non-alcoolică?

Boala ficatului gras non-alcoolică este un tip de boală a ficatului gras care nu este legată de consumul de alcool. Există două tipuri:

  • Ficatul gras simplu: Există grăsime în ficat, dar există puțină sau deloc inflamație sau leziuni ale celulelor hepatice. În general, ficatul gras simplu nu este prea grav pentru a provoca leziuni hepatice sau complicații.
  • Steatoza hepatică non-alcoolică: Există inflamație și deteriorare a celulelor hepatice, precum și grăsime. Inflamația și deteriorarea celulelor hepatice pot provoca fibroză sau cicatrizare a ficatului. Steatoza poate duce la ciroză sau cancer hepatic.

Care sunt simptomele bolii ficatului gras?

În general, atât boala ficatului gras, cât și boala ficatului gras alcoolic sunt afecțiuni silențioase, care au puține sau niciun simptom. Dacă aveți simptome, este posibil să vă simțiți obosit sau să aveți disconfort în partea superioară dreaptă a abdomenului.

Printre tratamentele naturiste pentru ficatul gras putem gasi si utilizarea unui ceai minune, care se consumă dimineața, pe stomacul gol.

Sursa foto arhiva Doctorul Zilei

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat la Antena 3 cum se prepară ceaiul din măceșe uscate, ideal pentru boala ficatului gras.

„Într-un termos de circa 1 litru, se pun 20 boabe de măceşe, se pune apă fierbinte peste ele şi se lasă 12 ore.

Apoi se toarnă din ceai într-un pahar şi punem trei linguri de sorbitol sau xilitol, amestecăm bine şi se bea o dată, dimineaţa, pe stomacul gol.

Peste 20 de minute, se bea încă un pahar. După jumătate de oră, punem mânca”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Potrivit Lidiei Fecioru, acest procedeu se repetă de şase ori, din două în două zile.

E o cură de tratament bună pentru ficat, spune bioenergoterapeutul.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

4 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

4 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

5 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

5 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

6 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

6 ore ago

Citeste si: