Categories: Ştiri sănătate

Cel mai de preţ produs lactat obţinut vreodată! Din păcate şi-a pierdut întrebuinţarea, însă nu şi valoarea curativă

Cel mai de preţ produs lactat obţinut vreodată, zerul, şi-a pierdut întrebuinţarea. Prea puţini oameni mai beau astăzi zer, în pofida valorii sale curative.

Are, practic, aceleaşi substanţe hrănitoare ca şi laptele,  mai puţine grăsimi şi infinite beneficii.  Cura cu zer este cunoscută de mii de ani.

Bogat în vitaminele din complexul B, calciu, potasiu și iod, proteinele din zer conțin cea mai mare concentrație de lanțuri de aminoacizi.

Proteinele din zer precum beta-lactoglobulina, albumina, lactoferina sunt foarte bogate în glutamil-cisteina, unul dintre cei mai puternici antioxidanți celulari, care luptă împotriva radicalilor liberi.

Aminoacizii din zer sunt o sursă importantă de energie, fiind recomandate sportivilor şi atleților un antrenament mai intens pe o perioada mai lungă de timp.

Proteina din zer obligă ficatul să sintetizeze alți acizi biliari, consumând astfel rezervelor de colesterol hepatic.

În acelaşi timp, zerul stimulează imunitatea prin conținutul de lactoferina şi protejează împotriva demineralizării țesuturilor dentare.

Un singur pahar cu zer pe zi ajută tranzitul intestinal, ferește de infecții, elimina toxinele și întinerește pielea

Specialiştii recomandă consumul de zer şi datorită proteinor pe care le conţine, care au capacitatea de distruge tumorile, de a spori imunitatea, întrucât toate substanțele din zer sunt repede asimilate, acționând rapid.

Pentru a putea beneficia de toate proprietăţile sale, yerul terapeutic trebuie să fie proaspăt. Se strecoară laptele după ce s-a prins şi se alege coagulul folosit la brânzei.

În magazinele naturiste se poate găsi sub formă de praf.

Cura cu zer este cunoscută de mii de ani, iar beneficiile sunt extrem de numeroase: este un bun adjuvant în tratamentul cancerului, virusului HIV, hepatiei B, bolilor cardiovasculare și osteoporozei, în tuberculoza pulmonară, în bolile de stomac și intestine, obezitate, constipație, cosmetică.

De asemenea, elimină problemele de tranzit interstinal, fiind tolerat de şi de cei care au alergie la lactate.

Concentratul de proteine din zer conține 90% sau chiar mai multe proteine, puține grăsimi. Zerul este recomandat datorită proprietăţilor sale extraordinare nu doar celor care sunt bolnavi, ci şi persoanelor sănătoase.

Recent Posts

Aurul verde: infuzia antiinflamatoare ancestrală asiatică care este cheia tinereții

Printre curiozitățile pe care le ascunde ceaiul verde, una dintre cele mai frapante este faptul…

20 de minute ago

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli de inimă în decurs de un an după naștere

Tratamentul infertilității dublează riscul de boli cardiace. Există o creștere semnificativă a riscului de a…

50 de minute ago

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

2 ore ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

2 ore ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică