Sari la conținut

Cel mai de preţ produs lactat obţinut vreodată! Din păcate şi-a pierdut întrebuinţarea, însă nu şi valoarea curativă

Cel mai de preţ produs lactat obţinut vreodată, zerul, şi-a pierdut întrebuinţarea. Prea puţini oameni mai beau astăzi zer, în pofida valorii sale curative.

Are, practic, aceleaşi substanţe hrănitoare ca şi laptele,  mai puţine grăsimi şi infinite beneficii.  Cura cu zer este cunoscută de mii de ani.

Bogat în vitaminele din complexul B, calciu, potasiu și iod, proteinele din zer conțin cea mai mare concentrație de lanțuri de aminoacizi.

Proteinele din zer precum beta-lactoglobulina, albumina, lactoferina sunt foarte bogate în glutamil-cisteina, unul dintre cei mai puternici antioxidanți celulari, care luptă împotriva radicalilor liberi.

Aminoacizii din zer sunt o sursă importantă de energie, fiind recomandate sportivilor şi atleților un antrenament mai intens pe o perioada mai lungă de timp.

Proteina din zer obligă ficatul să sintetizeze alți acizi biliari, consumând astfel rezervelor de colesterol hepatic.

În acelaşi timp, zerul stimulează imunitatea prin conținutul de lactoferina şi protejează împotriva demineralizării țesuturilor dentare.

Un singur pahar cu zer pe zi ajută tranzitul intestinal, ferește de infecții, elimina toxinele și întinerește pielea

Specialiştii recomandă consumul de zer şi datorită proteinor pe care le conţine, care au capacitatea de distruge tumorile, de a spori imunitatea, întrucât toate substanțele din zer sunt repede asimilate, acționând rapid.

Pentru a putea beneficia de toate proprietăţile sale, yerul terapeutic trebuie să fie proaspăt. Se strecoară laptele după ce s-a prins şi se alege coagulul folosit la brânzei.

În magazinele naturiste se poate găsi sub formă de praf.

Cura cu zer este cunoscută de mii de ani, iar beneficiile sunt extrem de numeroase: este un bun adjuvant în tratamentul cancerului, virusului HIV, hepatiei B, bolilor cardiovasculare și osteoporozei, în tuberculoza pulmonară, în bolile de stomac și intestine, obezitate, constipație, cosmetică.

De asemenea, elimină problemele de tranzit interstinal, fiind tolerat de şi de cei care au alergie la lactate.

Concentratul de proteine din zer conține 90% sau chiar mai multe proteine, puține grăsimi. Zerul este recomandat datorită proprietăţilor sale extraordinare nu doar celor care sunt bolnavi, ci şi persoanelor sănătoase.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel